Päivittäin ärsyttäviä keksintöjä:

MoccaMasterin tippalukko. Ainaki meidän töissä olevassa maanantaipannussa. Tippalukko ei tee sitä mitä tippalukolta vois odottaa: lukitse kahvin tippumista. Mutta sen verran se kyllä hidastaa kahvin tuloa, että tiskipöytä saa kostean kahvinpurukuorrutteen jos tämä niin sanottu lukko on vahingossa jäänyt kiinni. Tosin tätä nykyä kyseinen tippalukkoyksilö on siirtynyt aromikkaammille kahvimaille. Ihan vaan vasta vuoden sitä kiroiltuamme. RIP.

Bepanthenin tuubi. Ihan varmasti se on joku säilymisfeature että putkilo on tehty metallista, johon syntyy tyhjetessä taitoksia, jotka rikkoontuvat, ja jatkossa tuubia puristaessa ei korkkia tarvitse edes avata kun rasvaa voi annostella kyljessä olevista rei’istä. Mutta on se ny perkele että ihminen kävi kuussa jo 50 vuotta sitten, mutta ei kykene keksimään rikkoontumatonta tuubia Bepanthenille.

Hedelmävaakojen numerointi. Olisko se ollu niin vaikeeta laittaa niitä numeroita joku tasamäärä per rivi, vaikka 10 tai 20? Älkää kysykö miks sillä olis merkitystä, ku onhan ne kuitenki numerojärjestyksessä. Mut jotenki sitä oikeeta numeroa joutuu aina ettimään, minkä on pakko johtua siitä epäloogisuudesta että kaikki kolkyt-jotain numerot ei löydy samalta riviltä. Tai sanokaa nyt et tää onki valmistusvirhe mussa, eikä mun olis tosiaan pitänyt sanoa tätä ääneen täällä. Hmh.

4 ajatusta juttuun “Miksi edes vaivautua

 1. Muistaakseni MoccaMasterilla on 5:n tai 10:n vuoden takuu. Ja ainavaan se saa parhaimmat pointsit testeissä, siis kahvin mausta. Sulla on tietysti kuitti tallella ;) Mä oon tyyväinen meidän yksilöön.

  Bebanthen ei ole se ainoa. Tuntuu kuitenkin vaivaavan enempi lääketuubeja. Meillä Bacimysin vuodattaa sisälmyksensä väärästä päästä. Sinapit on sitkeitä sissejä.

  Vaakojen tasanumerointi saa lämpimän kannatuksen. Vaikken olekaan innokas Lidlisti, niin siellä on hyvä systeemi – ei tarvitse punnita/hinnoitella itse. Kassa tekee tämän raskaan työn. Eikä sitten ole sitä prkleen viimeistä sellerinpalaa ilman hintalappua.

  Vastaa
 2. hyvä! Mä oon pitäny itteäni ihan dorkana, kun aina joudun punnitessani jotain tavaraa etsimään sitä numeroa, vaikka ne tosiaan on numerojärjestyksessä.. :D

  Vastaa
 3. Täytyypä heti mainita, että olen jossain törmännyt vaakaan, jossa on 10 numeroa rivissä. Näin ollen kaikki allekkain olevat numerot ovat myös synkassa. Se on hyvä! Toivotaan tällaista osaamista kaikkiin kauppoihin!

  Vastaa
 4. Pingback: Aasinsilta » Vaaka, osa 2

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen