Hämmennyin vastuullisuudestani ja järkevyydestäni kun hankin viikon sisään sekä henkilövakuutuksen (sisältäen kiipeilyn, satku lisää vuodessa, hmph) että liityin työttömyyskassaan.

Onneks kuitenkin osaan ottaa vielä riskejäkin elämässä: Söin tänään lounaalla punajuuria ja tomaattikastiketta, vaikka mulla oli valkonen paita. Mustikka-aiheinen jälkkäri olis ollu jo suorastaan kreisii.

Edit. Paitsi et tajusin just, et se mun valkonen paita oli valkonen kauluspaita. Täytynee lähtee tänään kreisibailaa.

Edit2. Paitsi et ei kukaan oikeasti nuori ja menevä ihminen taida enää käyttää termiä kreisibailaa. Vttu.

6 ajatusta juttuun “Aikuinen

 1. Mikäköhän aikuusuudessa on nykyään niin ”hävettävää” ja nuoruudessa ja menevyydessä sitten ihailtavaa ?
  Ihmettelee itsensä aina vanhaksi tuntenut 37-v. (ja vanhenemisesta nauttiva).

  Vastaa
 2. Hyvin tehty. Onks se YTK? Se pelasti upeesti 500 päivää mun entisestä elämästä.
  Mielenkiintoinen yhdistelmä: punajuuria ja tomaattikastiketta – siinäkö kaikki?

  Vastaa
 3. Hihii. Mä koin ekaa kertaa olevani aikuinen silloin, kun sain kutsun poikieni vanhempainiltaan ja tajusin sen kuuluvan minulle, eikä äidileni.. Outo tilanne.. :)

  Vastaa
 4. Joanna: Aikuisuudessa ei ainakaan mun mielestä ole mitään hävettävää, nuoruus ja elinvoimaisuus (mitkä ei suinkaan kulje aina käsikädessä) sen sijaan on ollut ymmärtääkseni kautta aikain ihailtua. Mutta omasta suhtautumisestani vanhemiseen, aikuistumiseen, sen herättämiin ajatuksiin ja tunteisiin kirjotan piakkoin ihan oman jutun.

  Anoppiehlokas: Juu, YTK. On ollut pitkään tehtävälistalla liittyä, nyt vasta sain aikaiseks. Ja fiksu poikasi seurasi perässä. Punajuurta oli alkusalaattipöydässä, pääruoka nepalilaista, jossa tomaattipohjainen kastike. Mutta punajuuri ja tomaattikastike tässä ne valkopaitaiselle haastavimmat elementit olivat, siksi nostin ne etualalle.

  Dorit: Mä voin jotenkin kuvitella ton.. Monet lapselliset sanoo että tajuaa oman vanhenemisensa aina lastensa syntymäpäivinä – kun lapsi täyttää viistoista, niin mitä sitä itte jo on? Samaan kuvioon olen törmännyt rekrytoidessani uusia työntekijöitä: Miten voi olla, että mua lähes kymmenen vuotta nuoremmat on kypsiä ja päteviä tekemään Oikeita Töitä? Eihän niiden pitäis vielä osata ajaa fillarillakaan, vaimitähä?

  Mutta aiheesta siis tulossa lisää, odottakaas vain (mutta älkää hengitystänne pidättäen).

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen