Tasan vuosi sitten odotin vappua just niin innokkaana ku mulla yleensä on tapana. Tänään on ihan eri meininki. Hyvin todennäköisesti tolla kesäkelillä on eniten vaikutusta asiaan. Osansa saattaa olla myös sillä, että otin männä viikonloppuna niin sanotusti ”löysät pois” dokaamisesta, niin tänään ei tarvii sitä kekkuliakaan hakea niin verenmaku suussa. Vähemmän paineita. Sekään ei haittaa, että parhaat kaverini eivät enää katoa opiskelijavappuihinsa, vaan mä saan nauttia superhyvästä seurasta tänään. Ja niin surullista kuin Espan teinikännäily todellisuudessa onkin, voi ilmiöstä ehkä löytää ihan uutta hupia, kun sitä esittelee eräälle Ameriikan elävälle. Ja kermana kakussa vappupäivän piknikeväät on sitä luokkaa, että vaikka takatalvi iskis huomenna, niin siitä tulee silti hyvä päivä kun sen moisella aterialla aloittaa.

Tänään siis vappu kuulostaa poikkeuksellisesti niin mainiolta, että vituiks se menee kumminkin. Että kivat vaput sullekin! Nähääks siinä Mantalla kuudelta?

4 ajatusta juttuun “No taas se on täällä.

 1. Ostin niin isoja mansikoita, jos vappu menee piloille, että voi ne tunkea
  herneiden sijasta nekkuun. eiks oo kivaa… ;)

  Vastaa
 2. Hei eihän se vappu muuten mennyt laisinkaan vituiks! Ei oo tarvinna kaivella herneitä (eikä mansikoitakaan) nenästä :P.

  Vastaa
 3. No ei tosiaan mennytkään! Ehkä sen nyt 5 päivää jVa uskaltaa jo todeta, että vappu oli kertakaikkisen hauska ja onnistunut! Kyllä tällä leijutaan seuraavat 20 vuotta ja muistellaan sit vielä 20 vuoden päästäkin, kuin Suomen lätkäkultaa konsanaan. Vaikka eihän siitä nyt sentään totuuden nimissä oo ku vaivaset 13 vuotta, ja eilenki voitettiin Norja, jopa melkein varsinaisella peliajalla!!

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen