Ihan aluks täytyy tuo edellinen kirjoitus kuitata siten, että Vappukirous on kumottu! En enää tämän jälkeen puhu pahaa vapusta. Ainakaan vuoteen.

Mä olen aiemminkin napissu täällä kaiken maailman kolotuksistani, joten mennään nyt samalla linjalla. Tosin tää nyt napsahtaa snadisti intiimimpään suuntaan, nimittäin e-pillereihin, mikä on toki paljon herkempi aihe kuin räkä. Mutta mennään silti.

Mullahan on siis myös migreeni, josta siitäkin on tullut pariin otteeseen avauduttua. Gynekolooki pyysi mua pitämään sellasta päänsärkypäiväkirjaa, että millaisia oireita mun migreeniin liittyy. Legendaarista sahalaitakuviota en näe koskaan, joten olin ajatellut migreenini olevan nk. auraton. Noh, annas olla. Aamulla ehdin jo saada päänsäryn pelkästä viimeisen vuoden aikana kirjaamieni oireiden lukemisesta. Eikä se helpottanut, kun tohtori niitä tavatessaan totesi, että ”kyllä nämäkin oireet voidaan tulkita auraoireiksi, ja näiden nykyisten e-pillereidesi kanssa se kohottaa aivohalvausriskin seitsenkertaiseksi.” Mitä vttua?! Niin enhän mä ole niitä popsinu ku sellaset 11 vuotta. Superrrrrrr.

Alkaa olee jo sellanen kevyt kesämieli. Tavallaan järkky stressi niskassa, mut koko ajan yhä enempi sellanen hälläväliä-meininki. Gradun hiominen on lähinnä fantasioimista toinen toistaan väkivaltaisimmista tavoista päästä eroon koko paperista. Ja välillä hypistelen festarilippuja ja lueskelen Lontoo-oppaita. Vappuna ehdin jo ottaa tuntumaa festaritunnelmaan tekemällä tän kevään bajamajadebyytin, tietysti siihen feikkikakalla sotkettuun tönöön Kaivarissa. Vappuaattoillan hytiseminen kaupungilla (huhtikuu Helsingissä ei oo vielä kesä, sanokaa mitä sanotte) takasi festarituntuman myös lihaksille. Tänään lähden Murmanskin viikonloppubändäriksi Vaasaan ja Tampereelle. Odotan jo innolla sitä halkeavan rakon tuntua, kun seuraava bensa-asema ei vielä siinnä lakeuksien horisontissa, ja vittuuntunutta kuskia ei kehtaa pissihädän takia pyytää koko ajan pysähtymään… Kesäkesäkesä!!!

Kaikki suomen kielen sanat alkaa muuten kuulostaa äärettömän typeriltä kun niitä hokee tarpeeks putkeen. Myös kesä. Kesäkesäkesäkesäkesäkesä…kesä? Ke-sä? Onks se ees sana?

4 ajatusta juttuun “Kesä ja aivohalvaus

 1. Que sä?

  Selviydyin just migreenistäni, aika huippaava fiilis. Tulin tänne huippastelee. Söin vuostolkulla ehkäsyyn Melianea, migreeniin täsmänä Imigrania… Ja vasta tossa ekan lapsen syntymän aikoihin keksi eräs lääkäri ohjeistaa, että hormoniton ehkäsy vois olla se fiksumpi vaihtoehto. Huoh, no nyt lähti kohtu mut Imigrania menny tuplat perus-entiseen verraten… :kiroilut:

  Mä keksin nyt haluta festareille!!11

  Vastaa
 2. Hola!

  Mulla vielä kesän yli Marvelon (ei huvita alkaa leikkii minipillereillä ja kierrolla kesäriennoissa) ja migreenin täsmänä Almogran. Täsmälääkkeitä en hirveen usein ota, mut esto-Clotameja syön pahimpina viikkoina kuin pastilleja.

  Mulle lääkäri joskus vuosia sitten sanoi, että migreeni voi lakata kokonaan kun tulee raskaaks. Ilmeisesti paskapuhetta. Joinain hetkinä on kyllä tuntunut, että sitäkin vaihtoehtoa vois kokeilla, kun mikään muu ei auta..

  Mä odotan pelonsekasella innostuksella, et miten selviän perinteisestä Provinssireissusta, ku bändäriviikonlopunkin jälkeen koitti zombiemaanantai, vaikka sentään nukuttiin hotelleissa.

  Vastaa
 3. No mutta, löysin aivan vahingossa sun viestin vanhasta blogipostauksestani just äsken. Selvisin tänne muutamalla klikkauksella ja jo vain alkoi säteillä että kuka. Ja lisäks vielä juutuin tänne lukemaan sun juttuja aimo toviksi. Sussahan on aineksia satunnaiseksi vaahtoajaksi. Tai hänessä sinuksi. Vaan kyllä muakin ärsyttää oviaukkoon parkkeeravat henkilöt. Ja metroon ennen ulostulijoita tunkijat. Ja…no siis aika moni asia. Toivottavasti sait sun kengät, kiitos pitkäksi venähtäneestä laina-ajasta. Ja tsemppiä graduun, tunnen tuskan. Adios! :)

  Vastaa
 4. Ai että, mä ihan unohdin listata ne helvetin palikat, jotka pelkää että juna jättää jos sinne ei änkee ennen ku toiset on ehtiny ulos!! Kiitos iirismaria tästä, sain taas lisäpuhtia ärripurrilleni! :D

  Kengät löysi juu takaisin kotiin, ja eipä niille nyt talvella niin käyttöä olis ollutkaan. :)

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen