Hei ihan vaan vähän nyppii jotkut tietyt hahmot. Esimerkinomaisesti tässä muutama lajike, joilla on ylivertainen lahja saada meikäläisen ärsytyskippo täyteen ja nurin ihan liian nopeesti.

Ihmiset, jotka ei yhteiskäyttösillä printtereillä viitti lisätä paperia, kun omaa työtä tulostaessa huomaa että printteri on tyhjä. Joo, okei, ei kaikki välttämättä osaa tai uskalla koskea niinkin monimutkaiseen laitteeseen kuin tulostin (etenkään tietojenkäsittelytieteen laitoksella), mutta kysykää apua sitten hemmetti, niin ens kerralla osaatte. Mut ei, minä luikin toiseen luokkaan printtaamaan! Helvetin kiva sitten, kun ite haluu printata ja hokaa et printterissä välkkyy ”minulla-ei-ole-paperia” -valo. No, aanelkkua sisään ja mitvit?! Täältähän tulee Marcun ja Jarcon ja jonkun kolmannen hönön jonoon jääneet paperit mua ennen. Ja onneks neki on vaan jotain netistä källittyjä viissataasivusia oppikirjoja. Senkin talipallot perkele.

Ihmiset, jotka ei kykene vastaamaan kaikkiin sähköpostissa esitettyihin kysymyksiin yhdessä vastausviestissään. Siis vaikka niitä juttuja olis esim. kaks. Ensin siinä vastaamisessa kestää vuos, ja sitten koko maili ei viittaa pilkun vertaa ainakaan molempiin tiedustelluista asioista. Pitääkö ne kyssärit numeroida että tulevat huomioiduiksi? Hä? Aina saa sitte naputella uusia viestejä ja venata lisää. Joojoo, ainahan vois soittaa, mut ku siks on sähköposti, ettei tarttis. Siihen on syynsä et mun puhelinlasku on alle kympin kuussa.

Tahdittomat ihmiset. Ne tyypit, joilta vaan yksinkertaisesti puuttuu se taju, milloin tiettyjä asioita ei ole sopivaa heittää kehiin, tai milloin olis ihan vaan kaikkien kannalta sujuvinta edes teeskennellä melkein viihtyvänsä. Ei se jumalauta tee susta epäaitoa ihmistä jos viittisit olla haukottelematta tai edes ääneen marisematta tilaisuudessa, joka on jollekulle toiselle tosi tärkee ja jonne sut on sentään kelpuutettu mukaan. Mut ei, kun ei aikuinen ihminen ole vielä oppinut käyttäytymään ja maailma nyt kuitenkin pyörii hänen ja hänen viihtyvyytensä ympärillä.

Ihmiset, jotka isossa porukassa mollaa kaveria, joka ei ole paikalla. Ei kaikista ihmisistä eikä kaikkien ihmisten jokaisesta tekemisestä tarvitse (eikä inhimillisyyden rajoissa voikaan) pitää, mutta selän takana paskan puhumisen ja (kohtuu)asiallisen asioista avautumisen raja menee aika rankasti siinä, että paskaa puhutaan porukassa, nk. ”asioiden puiminen” tapahtuu luottamuksella kahdenkesken. (Joku voi nyt olla rajusti eri mieltä.) Kuitenkin on tosi mautonta, jos isossa jengissä parjataan sitä, joka ei oo paikalla, eikä voi oikaista väärinkäsityksiä tai edes puolustaa itseään. Yähh. Ja jatko-osana tähän kuuluu mairea suhtautuminen koko porukalta, kun kyseinen outsaideri seuraavan kerran paikalle ilmaantuu. ”Ihanaa ku sä pääsit tulee! Harmi ku et ollu viimeks!” Miten niin harmi, sit me ei oltais voitu mollata sua kollektiivisesti.

Ihmiset, jotka parkkeeraa vaihtamaan kuulumisia oviaukkoihin tai johonkin muuhun yhtä selkeästi kulkuväyläksi käsitettävään paikkaan. Mielellään vielä lastenvaunujen tai muiden kärrien kanssa. Miten vtussa joku ei voi tajuta olevansa aivan täysillä kaikkien muiden tiellä ja estävänsä ahterillaan noin puolen Suomen kulkemisen?!????!!! Ja useimmiten näitä idareita on siis vähintään se kaks, jotka jäävät kuin tatit tasan siihen spottiin missä nyt sattuivat toisensa kohtaamaan. Tai ehkä se onkin joku ”OOOHHHH, kuljin ovesta ja nyt olen SISÄLLÄ!!” -hämmennys, mikä valtaa näiden ihmisten tajunnan. Mistä näistäki tietää.

2 ajatusta juttuun “Halooo-oo-oooo??!

  1. =D Se kysymysten numerointi ei muuten ole yhtään huono vaihtoehto! Itsekin kärsin valitettavan usein hönöydestä, jonka seurauksena sitten tukin kaikkien muiden sähköpostit säälittävillä yhden lauseen vastauksilla…

    Vastaa
  2. No niinhän me kaikki, ja siks se onki niin helvetin turhauttavaa. Painelet refreshiä ku tarttis kipeesti saada vastauksia, ja sit kun se viesti viimein tulee niin plääh, siinä ei vastatakaan siihen mihin piti.

    Toi kysymysten numerointi muistuttaa ihan ala-asteen kirjeenvaihtoo, kun väkisin keksittiin kymmenen (numeroituu) kyssärii (”minkä merkkinen auto teil on?”), ja sit toisen piti kohta kerrallaan vastata niihin. Eipä siis olla ilmeisesti pitkälle päästy niistä ajoista.. :)

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen