Tulin täs ajatelleeks juttuja. Ainakin kahta. Kolmea, mut tota lopun Kela-juttua mä en halua ajatella ni siks mä en laske sitä.

Viimeset ehkä kolkyt viikkoa on uutisten lopussa tulevat sääpläjäykset alkanut kutakuinkin ”Noooh, Visa, joko kohta saadaan lunta?” Kyllä kai kaikki tietää, että uutishemmot istuu jossain Pasilassa, mutta eiköhän ainakin toive olis että niitä samoja uutisia katotaan vähän pohjoisempanakin? Erkkiä Enontekiöltä ei ehkä hirveesti lämmitä kuulla tota samaa jäkätystä eri variaatioin joka helvetin päivä, kun on töihin mennen ja tullen raapinu kulmakarvat huurussa autonikkunoita 10 asteen pakkasessa. Kyllä mullekin on hankala ajatus, että jossain voi todella nytkin olla lunta, kun ite on sahannu viimeset viikot akselilla Kumpula-Sörnäinen-Freda, mut ne on sentään uutistenlukijoita. Vois kuvitella, et ne näkis nääkin asiat vähän laajemmin.

Olin eilen Aleksi13:lla shoppailee. Tai siis Timo shoppaili, ja mä odotin. Ei ehkä se normaalein kuvio, mutta on musta silti törkeetä, että miesten osaston sovituskoppien luona ei ole penkkejä, johon hento nainen (siis minä), joka on taastaastaasTAAS flunssassa, voisi hetkeksi istahtaa armasta miestään odottamaan. Ehkä miehet ei shoppaa niin paljoa kuin naiset, mut kun ne vihdoin häviää sinne sovituskoppiin, niin ei se verho ihan sekunnissa uudelleen heilahda. Naisten osastolla kyllä riittää penkkejä, mutta harvoin siellä miehiä näkyy istuksimassa. Nykymies pelastaa itsensä levyosastolle. Mutta vaimo/tyttöystävä haluaa kyllä olla vaikuttamassa siihen, mitä rytkyjä se mies oikein meinaa ostaa. Eli ei ehkä tarvitsekaan budjetoida uusia penkkihankintoja, vaan yksinkertaisesta siirtää ne penkit naisten puolelta miesten puolelle. Haa.

Mä tyydyin eilen shoppailee vaan apteekissa. Ostin sarvikuonon, sellasen nenähuuhtelutsydeemin, ku se on kuulemma perussivistystä (niin siinä paketin kyljessä luki. Weird.) Ehkä se tekee myös gutaa jatkuvasti tukkoselle nenälle. En kyl ollu ihan vakuuttunu ekan kokeilun jälkeen, mutta jatkan harjoituksia. Niin ja löysin mä ihanan 100 euron kevättakin (kun ei se talvi tule, Visa sano), mut katotaan sitä sit ku oon ensin ratkaissut miten maksan Kelalle 2600 euroa maaliskuun loppuun mennessä. Super.

Sarvikuono   sarvikuono_label

El Sarvikuono.

perussivistys.jpg

No näin o!

2 ajatusta juttuun “Newsflash: Lapissa on talvi ja naisetkin joutuu o-dot-taa.

  1. Ai saakeli, ja meikä ajatteli pahaa jo tosta reilusta tonnista mitä multa haluavat.
    Sarvikuono jeesailee ainakin mua, samoin HÖYRYHENGITYS!

    Vastaa
  2. Kyllä me ollaan oikeesti jo aika pölyssä kun ihan tosissaan vaihdellaan mielipiteitä hengitystiehyeiden puhtaanapidosta! :D

    Kela-asian positiivinen puoli: laskutoimitusten jälkeen tulin siihen tulokseen, että mikäli työskentelemällä osa-aikaisesti pystyn todella neljässä kuukaudessa säästämään 2600 euroa (4kk = ajanjakso tämän summan tajuamisesta maaliskuun loppuun), voin tulevaisuudessa tehdä aika hulppeita ulkomaan reissuja monta kertaa vuodessa! Toinen puoli on tietysti se, että ehkä en pystykään, mutta pitäydytään nyt vielä kuukauden verran tässä ekassa, hyvässä ajatuksessa…

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen