Mul ois tämmönen leikki! (No niin, angstiteinit, takasin.)

Tää menee näin: Käsi ylös ne, joiden taloyhtiössä on semmonen ruskea roskis biojätteille. Hyyvä. Sitten käsi alas ne, kenen mielestä se pussi siellä pöntön sisällä on ehkä maailman kaikista epäkäytännöllisistä toteutuksista kaikkein raivostuttavin. (Voit myös laskea kätesi, jos mieleesi tuli kysymys: ”Ai mikä pussi?”)

No kas, ei oo paljon käsiä ojossa. Vaikka tää pönttö sillä ilosella omenankuvatarralla (jotenki musta tuntuu et siinä on sellanen?) löytyy direktiivienkin mukaan jokaisen kerrostalon pihalta. Siin on nyt taas joku insinööri pistäny parastaan, ei sitä muuten voi suunnitella roskapussisysteemiä noin päin vittua. Graah!!!

3 ajatusta juttuun “Kierrättäminen on kivaa!

  1. *huokaus* Ei kai sinällään pitäis yllättyä että maailma ei ehkä pelastukaan kun tässä on meidän toivot…

    Tuomolle: Siellä todella on sellanen biojätepussi. Se vaan tapaa lähtee reunoilta irti ja valahtaa mytyks pöntön pohjalle heti kun ensimmäinen ihminen kuuliaisesti kantaa biojätteensä sinne. Vaikka kuinka nätisti laskis jätepussukkansa sinne ja pitäis vähän reunalta kiinni. Siinä se insinöörisuunnittelun huippu siis piilee, ja kuten yleensä, monille näkymättömissä ja paskaan hautautuneena. (Voihan tietysti olla, että kaikissa taloyhtiössä/roskakuljetusfirmoissa näitä pusseja ei harrasteta – olisinpa vaan yllättynyt että Sörkassa nautittais tällä(kään) saralla jotain ekstraa.)

    Eerolle: Mene sinä Egyptiin sukeltamaan ja suurenna rauhassa ekologista jalanjälkeäsi. Toivo sun kohdalla lienee jo menetetty. ;)

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen