No niin, täs on ny huideltu maailman toisella laidalla, mutta ennen kuvabrassailua pakko vähän älähtää.

Meillä oli hienosti ajoitettu keittiöremontti reissun ajaksi, ja jos nyt unohdetaan se remppapölyn määrä ja paluu asuntoon joka näytti siltä kuin oltais muuttamassa (Miten voi yhessä pikku keittiössä olla niin monta laatikollista rojua? Puhdas mysteeri.), niin olipahan kyllä hienoa palata kotiin jossa on uutuuttaan kiiltelevä keittiö. Tämmöisissä uusimisissa on vaan sellanen huono puoli, että yllättäin aiemmin ihan ookoosti hommansa hoitanut asia alkaa näyttää uuden asian vieressä nuhjulta. Tällä kertaa moisen kohtalon on kokenut valutusteline. Siis se, mihin haarukat, veitset yms. laitetaan kuivumaan. (Ei, meillä ne ei kuivu tiskikoneessa, koska meillä ei ole sellaista.)

No, kysyn vaan: Onko se niin helkkarin vaikeaa valmistaa KIVANNÄKÖINEN valutusteline? Ajattelin eilen että piipahdanpas tässä hakemassa moisen. Stockmann, Anttila, Sokos – ei mitään, nothing, nada. Löysin kolme erilaista, joista kaksi oli susirumia ja kolmas epäkäytännöllinen. Eikö kellään ole tällaista tarvetta enää, vai minne on hienot valutustelineet menneet? Ja kyllä, olen valmis siitä vähän maksamaankin. Vähän enemmänkin. Mutta en halua tällaista, enkä tällaista, enkä varsinkaan tällaista. Ilmiantakaa!!

5 ajatusta juttuun “Onko liikaa pyydetty? Osa 367.

  1. Hih, nuo on Tuomo aika veikeitä, mut ku mä tarttisin nimenomaan kuivaustelineen haarukoille ja veitsille… Tuon ruohon pitäis olla vähän pidempää!

    Maija, toi ei itseasias oo ollenkaan pöllömmän näkönen, ja muistaakseni oon sitä joskus hipelöinytkin eikä oo niin rimpulan olonen ku noi Orthexin. Hmmhmm..

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen