Noniin, vettä tulee ja meikä on puhtoinen. Eli palatakseni siihen mainokseen

(Itseasiassa en oo sitä nyt muutamaan päivään nähnyt, et ehkä arvon mainostajakin tajusi tuotteensa älyttömyyden. Mutta aion silti vauhkota siitä.)

Kyse on siis käsisaippuapullosta, johon ei tarvitse koskea käsin! Eli samaa teknologiaa kuin vaikka baarien vessoissa on paperitelineessä: huitaset vaan kädellä pullon lähettyvillä ja saippuaa tulee, uuh! No, ei siinä mitään, mutta kyseisen tuotteen tarpeellisuutta perustellaan sillä, ettet ”levitä pöpöjä ympäristöön” kun kosket siihen pumppuun. Mut hetkinen – eikös se mene siinä järjestyksessä, että ensin kosketaan siihen pumppuun, ja sen jälkeen pestään kädet? Jokin tässä tuotteen tarpeellisuudessa ei nyt mun mielestä natsaa… Auttakaa?

2 ajatusta juttuun “Ilman käsiä

  1. Tässäkin mainoksessa lienee ollut se sama nerokkuus kuin siinä huuhdeltavassa wc-paperi hylsyssä. Suurin ongelmahan on juuri se ”kierrätettävyys” siinä vaiheessa kun olet käynyt vessassa ja tajuat paperin olevan loppu.

    Nythän ne ovat toki sitä mainostekstiä muuttaneet. Ehkä tässä sinun saippuatelinelaitehässäkässä on käynyt sama ideaoivallus jälkikäteen ja nyt ne kuumeisesti miettivät mitä muuta sillä laitteella voi tehdä.

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen