Jos kuuluu mun kanssa siihen samaan ihmisryhmään, joka pyhäpäiviä ennen paheksuu hiljaisesti (eli kovaan ääneen ja kaikkialla, aina) ihmisiä, jotka tukkivat ruokakaupat santsatessaan tätä 24 tunnin selviytymisleiriä varten, ja sitten pyhäpäivänä alkaa tehdä mieli kaikkea mitä kaapista ei löydy, niin mulla on menovinkki: Ei muuta kuin täys taisteluvarustus niskaan ja elämysmatkalle Franzeninkadun Siwaan! Kun 24h Alepatkin pettävät (kehtaakin kutsua itseään 24h kaupaksi kun yhdestä pitkäperjantaista lannistuu), niin Franzeninkadun legendaarisessa pirisiwassa vedetään kellon ympäri näytelmää, joka on kuin piikkipuisto, piritori ja nyrkkigrilli tiivistettynä, neljän seinän sisällä. Kokeilkaa itse. Puukko ja pillerit mainittu, poliisi nähty.

Kuka sanoi että ”elämys” on aina jotain positiivista?

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen