LÖÖPIT

Näin lööpissä ison tekstin että ”Salkkari-Seppo pakeni itsemurhakohua ulkomaille”. Jos se tarkoittais, että Salatuissa elämissä henkilö Seppo on lähtenyt ulkomaille, niin mistä lähtien saippuasarjojen juonenkäänteitä on kerrottu lööpeissä saakka? Ainakaan montaa viikkoa putkeen. No, kyllähän mulle sit selvis, että Seppo-hahmon näyttelijä on joutunut pakenemaan ulkomaille saippuasarjan itsemurhakohtauksesta syntyneen kohun vuoksi. Mistä lähtien suomalaiset on ollu ihan niin urpoja? Ai niin, siitä lähtien ku Kentsu jäi ratikan alle.

SOME

Ranuan eläinpuistolla on uusi some-strategia. Ensin kannetaan hylje rivarin pihaan ja sit laitetaan jääkarhuaitaukseen pallo, jossa on jääkarhunpäänmentävä reikä. Medianäkyvyys ja Facebook-liketykset on taattu.

MAINOKSET

Jos olisin viitsinyt kirjoittaa tästä oman juttunsa, olisin nimennyt sen ”McCrap”. Oonko mä ainoo jonka mielestä Mäkkärin uutuustuote McWrap ei oo ehkä se kaikkein onnistunein brändinimilanseeraus? Beef Onion McWrap, Grilled Chicken McWrap, Sweet Chili Chicken McCrap.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen