Oon aivan mehuissani että vuosi toisensa jälkeen uudet festarieläimet löytää pomminvarman listani pariin, eli tänne: Festareille mukaan. Rohkeimmat ovat uskaltautuneet kommentoimaankin ja lista senkun paranee sitä myötä.

Vannon ite ihan täysillä listojen nimeen. Teen listan joka kerta kun oon lähdössä jonnekin, melkein silloinkin kun kyse on yön yli kyläilystä vanhempien luona. Jos lähtö on seuraavana päivänä ja kello on jo paljon, niin ennemmin käytän illan kirjottaen listaa mitä tarvitsen mukaan kuin pakkaamalla paniikissa ja väsyneenä. Seuraavana päivänä varsinainen pakkaaminen käy paljon paljon nopeammin ja hyvin harvoin mitään edes unohtuu.

Teen siis listan melkein joka kerta.

Tämän kesän loma sisälsi parikin aika erityylistä reissua. Viikon Lontoon matkalle tein listan – mitään ei puuttunut. Tosin en tullut huomioineeksi, että siellä oli heinäkuun puolessa välissä aika lailla vilakampi sää kuin täällä meillä. Miten voi kolmenkympin helteiden keskellä muistaa miltä tuntuu +15?

Seuraavaa reissua varten poikkesin väsyneenä tavoistani enkä tehnyt listaa. Virhe. Vai mitä sitä nyt ihminen tekee Pohjois-Norjassa kaulahuivilla tai hanskoilla? Tai leirintämökissä yöpyessä lakanoilla? Tai trangiaruokaa kokatessa tiskiaineella ja astiapyyhkeellä? Paljon, hear me say.

2 ajatusta juttuun “Listoja

  1. Joo mul on nykyään aina vanha kirjekuori ja kynä laukussa. Niihin on hyvä raapustella muistilistoja. Jää kapasiteettia sitten kaikelle muulle :)

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen