No niin, kuten edellisen kirjoituksen kommenteissa jo toivottiinkin, niin jatketaan samalla ”voi nyyh mulla on jalka rikki” -linjalla.

Havaintojani sairastuvalta:

Kun kaataa jotain nestemäistä, ei ole olemassa sellaista asiaa kuin ”nyt ÄKKIÄ sitä paperia!!” Sitä vaan kattoo kun neste tekee tuhojaan, miettien et antaisko sen nyt valua minne onkaan valumassa ja imeytyä minne imeytyy ja hoitais asian sitten kun muutenkin on nousemassa ylös. Vai alkaisko hädissään ettiä keppejä, kammeta itteään ylös, köpötellä raivokkaasti hakemaan talouspaperia, könkätä yhtä vauhdikkaasti takaisin, todennäköisesti vain todetakseen että on fyysisesti kykenemätön pyyhkimään nestettä kaikkialta minne se on jo tässä ajassa ehtinyt. Jos ja kun useimmiten kyseessä on vesi, niin olen valinnut ensin esitetyn vaihtoehdon. Lopputulos ei kuitenkaan ole mainittavasti erilainen.

Kun ruoan ottaa mikrosta, siirtää sen keittiön tasolle, siirtyy kepeillä askeleen edemmäs, siirtää lautasen tuolille, siirtyy taas kepeillä edemmäs, nostaa lautasen pöydälle, siirtyy edemmäs… Kunnes lopulta neljän tason kautta lautanen on saatu sohvan tuntumaan, asettuu takaisin sohvalle jalka kohotettuna ja käy aterian kimppuun – se on haaleaa. Vähänkö jaksaa vetää saman shown takaisinkelauksena lämmittääkseen ruokaa lisää. No ei kyllä jaksa. Pitäisköhän vaik opetella maistamaan sitä ruokaa ennen ku lähtee kantamaan sitä asemapaikalle? Nääh. Tulee siis syötyä paljon vain semisti lämmitettyä ruokaa.

Kaikki uudet pienet kikat aiheuttaa suunnatonta iloa ja avaa uusia ovia. Viime viikolla opin laskeutumaan maahan ja nousemaan ylös ilman tukea – voin siis mennä puistoon ja istua penkin sijaan nurmikolle, splendid! Nykyään saan myös laitettua kengät jalkaan ilman että tarvitsee istua, nousemalla keppien varaan ja nojaamalla päätä seinään kun nostaa terveen jalan kenkään. Siihen ei mun mummo pysty vaikka kuinka yrittäis!

4 ajatusta juttuun “Off-season

  1. ”…nousemalla keppien varaan ja nojaamalla päätä seinään kun nostaa terveen jalan kenkään.” LOL ja WTF? Ton mä haluun kyllä nähdä ;D

    Vastaa
  2. Nosta mikro soffapöydälle!? Tai siis Timo nostaa. Samantien myös jääkaappi siihen tuntumaan;). Ohan niitä myös liikuteltavia WC-pönttöjä…sekä eko- että kemiallisia.

    Vastaa
  3. Ai elämä että mä olen iloinen että näitä kikkoja – joista varmaan jokaista muodossa tai toisessa kokeilin – ei enää tarvita! Huraa!!

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen