APUA!! Millä ja kenen luvalla on menty lopettamaan RIISISUKLAAN valmistus???!!! Timolla kesti valehtelematta ehkä 15 minuuttia tänään kaupassa miettiä, mitä haluaa pihvilleen jälkkäriks. Keksihylly-vanukashylly-karkkihylly-leivontahylly-keksihylly-vanukashylly… Mä siinä yritin kaikkea ehdotella, sit keksin riisisuklaan. Osu ja uppos, karkkihyllylle! Mutta paskat siellä mitään riisisuklaata ollut.

Pikaisella googlauksella selvisi ettei ole ollut ainakaan kolmeen vuoteen (kyllä, kaksplussalaiset ja voimahalilaiset perustaa ketjuja aivan kaikelle). Riipivä pettymys! Huutava vääryys!! Hiukan toivuttuani (yli en tästä pääse) tuli kaksi juttua mieleen:

Yksi: Mä en ole kaivannut riisisuklaata ainakaan kolmeen vuoteen. Jos kuvitellaan, että mä olisin keskivertosuomalainen (mitä en siis tietenkään ole), niin ei liene ihme että se on lopetettu.
Kaksi: Luojan kiitos Timo on kolmekymmentä eikä kolme. Mitä mä sit olisin tehnyt??? Todennäköisesti ostanut jotain riisikakkuja ja lähtenyt kotiin suklaansulatuspuuhiin. Mikä ei olis voinut päättyä kovin hyvin, mutta en olisi myöskään voinut riskeerata sitä, että kolmevuotiaani pari vuosikymmentä myöhemmin purkaa ahdistavia luottamusvaikeuksiaan ja selittämätöntä äitivihaansa kallotohtorin divaanilla. Huh. Vois noi chymokset ja fazerit nyt vähän ajatella.

6 ajatusta juttuun “Riisisuklaa

 1. Seuraavan kerran kun tekee mieli riisisuklaata tai Timo ei muuten vain osaa päättää mitä haluaa jälkiruoaksi, niin täältä löytyy ratkaisu:

  Suuntaa K-kaupassa (sen enempää mainostamatta) hyllylle, jossa on gluteenittomia ruoka-ainetarvikkeita. Sieltä löytyy Pirkan (sen enempää mainostamatta) riisisuklaakeksi, tai mikä nyt olikaan. Menee keksistä, suklaasta ja jälkiruoasta! Ja on hyvää!

  Vastaa
 2. Haa, Kiitos Hanna! Tässä tilanteessa tuo ei olis jeesannut, sillä oltiin S-marketissa, mutta muistan tuon seuraavassa riisisuklaahimossani. =)

  Vastaa
 3. Hannat nää suklaat tietää.. Minä olen kaupasta ostanut (myöskin) Pirkan riisisuklaata, vieläpä ihan jokunen aika sitten.

  Vastaa
 4. Mäkin oisin osannut neuvoa tuon samaisen riisisuklaan. Tosin Hannalta oon ko. herkun olemassa olosta alunperin kuullut. :D

  Vastaa
 5. K-Kaupoista ja ÄRRÄLTÄ (!!) saa ehkäpä parasta Sun Rice-tyyppistä riisisuklaata.

  Löysin sen just uudelleen tässä viime viikolla – ja aijettä on hyvee!

  Vastaa
 6. EI NOISTA MIKÄÄN OLE (KAIKKIA MAISTANEENA) KUITENKAAN
  YHTÄÄN SAMA ASIA KUIN SE OIKEA RIISISUKLAA, MITÄ MYYTIIN JUST SILLOIN MUUTAMIA VUOSIA SITTEN. EN EDES MUISTA VALMISTAJAA,
  JOTEN EI VOI LAITTAA PALAUTETTAKAAN, ETTÄ ALOITTAISIVAT VALMisTUKSEN UUDELLEN.

  Päivi

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen