Mä tiedän lapioivani samaa monttua minne yritän tällä kirjoituksella kusta, mutta ihan sama. Pakko ilmaista muutama rakentava ajatus hiljattain startanneesta piinasta nimeltä Big Brother. Piinan tästä tekee se, että vaikka mä niin halveksin kyseistä sarjaa enkä missään nimessä aio tuhlata minuuttiakaan elämästäni tällaseen roskaan, niin lienee tänäkin syksynä väistämätöntä että mä katon sitä kuitenkin. Pari viikkoa niin mä tiedän aivan salettiin ketä ne kaikki Terhit ja Tuulit ja Sampot ja Minnat on, ja kuka on ketäkin pannu. Nyt kun mä en vielä muista ainotakaan tän vuoden kilpailijaa nimeltä on vielä hyvä yrittää nousta koko sonnan yläpuolelle ja olla kärkkäästi mieltä:

Lainaus Ilta-Sanomista (<- foorumi, jossa mun ei myöskään pitäis käydä kun aina pistää vihaks): "13 asukkaasta vain kolme seurustelee, joten luvassa on takuulla kuumia tunteita niin peiton alla kuin päälläkin." Tätähän ihmiset jostain käsittämättömästä syystä haluaa nähdä. Kun teinit bylsii. Mitä ihmettä se kertoo meistä? Huomattavasti enemmän kuin niistä teineistä talossa. Mua ällöttää, oksettaa, itkettää ja vituttaa että tällasta tuubaa pistetään mun saataville jo kuudetta vuotta peräkkäin. Ensimmäinen kausi Suomen BB:tä oli vielä ihan jees. Kilpailijat valittiin hakemusten perusteella, eri ikäistä ja -näköistä porukkaa tupa täyteen, oli bimboa ja perheenäitiä, maskottia, äippähahmoa, kapinallista... Sitä oli jossain määrin aidosti mielenkiintoista seurata miten niin erilaisilla taustoilla rikastetut ihmiset rakentaa suhdettaan ja törmää periaatteineen. Nyt nää hakukierrokset tehdään seduloissa ja sen kyllä huomaa. Kattokaa nyt minkänäkösiä nää kilpailijat on? Tai paremminkin, kuinka samannäköisiä ne on. Yhtä puolipakollista kiintiömummoa (no, 40 vee) lukuunottamatta ikäjakauma on 18-26. Tosi hyvä läpileikkaus suomalaisista. Kolme opiskelijaa, kaks myyntineuvottelijaa, baarimikko, turvallisuusvalvoja, vartija-parturikampaaja, kassatyöntekijä, (joka kauden pakollinen) promoottori ja ”jokapaikanhöylä”. I’ve heard it all before. Ohutta on.

Kuka vois tulla vetää mua turpaan jos mä ihan oikeesti rupeen seuraa tätä? Ihan vähänhän voi tietysti vilkaista… Eiku oikeesti. Jos tänä vuonna ei ees sitä.

(Ps. Musta olis oikeasti mielenkiintoista tietää miten sitä itte reagois jos joutuis kolmeks kuukaudeks tuntemattomien kanssa koppiin. Aika varmasti muuttuisin vielä daijummaks kuin mitä tv-leikkaukset antaa näistä kilpailijoista vuosi toisensa jälkeen ymmärtää. Jos tää mun mielenkiinto äityy sille tasolle että näette mut joskus astelemassa kohti BB-talon liukuovea niin pliis, ampukaa mut siihen paikkaan.)

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen