Sitä saattais kuvitella että ihminen haluais kovastikin lomalle kun kelit on näin huikeat. Mutta ei – on ihan kiva herätä seitsemältä ja lähteä töihin sen sijaan, että heräisi jokatapauksessa seitsemältä ja menettäisi järkensä urbaanissa kakofoniassa: Talossa tehdään kattoremonttia, naapurissa ilmeisesti kylppäriremonttia ja kadulla jotain kaapeliremonttia. Ensimmäinen huolehtii paukkeesta, kaksi seuraavaa erilaisten poraamisäänien skaalasta. Rentouttavaa. Onkohan se ihan okei että meidänkin kylppärin katosta ropisee jotain laastia?

Joo, lomallahan sitä vois tietysti lähteä reissuun ettei tarttis kuunnella noita. No, niin me lähdetäänkin, heti kun loma muutaman päivän päästä alkaa – ja oltais varmasti lähdetty jo, jos loma olisi alkanut aiemmin. Olen ihan iloinen, että olen saanut nauttia tästä poikkeuksellisesta lämmöstä edes iltaisin ja viikonloppuisin. Mikäli käyttää mittarina Facebook-kavereiden statuspäivityksiä, niin tuo annos on juuri sopiva – eipä ole tarvinnut valittaa kuumuudesta ja manata viileyttä tulevaksi. Lauantaina vielä ystävän häät +31 helteessä, niin sunnuntaina rupeaa olemaan aika valmis Islannin sateisiin ja +13 asteeseen. Kiitos ja näkemiin, kesä! :)

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen