Iltapäivälehtien lukeminen verkosta on yks niistä asioista joista en osaa selittää miks sitä teen. Ne on täynnä idioottimaista hölinää, tarpeetonta tietoa ja väkisin tikusta väännettyjä sensaatiojuttuja, joissa jää kuitenkin se keskeisin kysymys avoimeksi.

Niin kuin tämä: Korkeuksiin hilattava ravintola on Helsingissä nyt ainakin toista kertaa. Ja iltapäivälehdissä on siitä juttu, taas. Mutta kuten viime vuonnakin, tässäkään jutussa ei vastata siihen kaikkein oleellisimpaan: Mitä kun tuolla tulee pissahätä? Tuossa Iltiksen jutussa lukee et tarvittaessa hökötyksen saa kyllä maahan alle minuutissa. Mut kuka haluaa tehdä niin ison numeron vessassakäymisestään?? Vastauksia, perkele.

Tota kysymystä ei tarvinne esittää tän jutun numero kolmosen kohdalla. Mielenkiintoinen ratkaisu myös kohdassa neljä: ”Viileät juomat voi hörppiä suoraan veripusseista.” Nam.

Tule kesä takaisin, että voin telkkarin katselun lisäks luopua myös iltapäivälehdistä.

Yksi ajatus juttuun “Ilmavessa

  1. Sama vika iltapäivälehtien kanssa. Ei niistä tule kuin vihaiseksi, mutta silti aina pitää mennä lukemaan. Ja vessahätään voi aina varautua etukäteen joko käymällä vessassa tai pukemalla vaipat päälle.

    Noi veripussit on muuten kans aika käteviä festareilla. Pussiin vaan viinakset ja alueelle juhlimaan. :)

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen