Televisiosta tulee välillä sellasta schaibaa, että mainoskatkot ovat ohjelmien parasta antia. Ensin mä luulin että vain kuvittelen katkojen jotenkin lisääntyneen, mut ei – harvoin katon Salkkareita, mut kyllä mäkin sen tiedän, että ennen siinä puoltuntisessa oli vain yksi mainoskatko. Kaiken huippu oli, kun katoin telkusta leffaa, ja kellosta päätellen sen olis pitänyt ihan näillä näppäimillä loppua, mut sit tulikin mainoskatko. ”Hmm, tässähän tapahtuukin vielä jotain, ehkä tää alko vähä myöhässä tai jotain!” Odotin jännittyneenä uutta loppuhuipennusta pesuainemainosten parissa, ja miksi? Nähdäkseni lopputekstit. Että haistakaa nyt. Tää on varmasti markkinamiesten evil plan, että pistetään enemmän ja lyhyempiä mainoskatkoja, jotta jengi ei pyyhkäsis jääkaapille tai vessaan. Mut ähäkutti: Tää on aiheuttanu meillä sen, että laitan ohjelman time shiftille ja alotan kattomisen vähä myöhemmin ja kelailen sitte ne tsiljoonat mainoskatkot. Hähä!

Joo. Onneks kesä ehkä alko ni ei tarvii kohta kattoa telkkariakaan.

5 ajatusta juttuun “Breikki

 1. Saman olen huomannut sarjojen kohdalla niin, että alkutekstien jälkeen tulee mainostauko. Ja näyttäis kyl siltä, että nykyään on useampia lyhyempikestoisia mainostaukoja, niin ei ehdi käydä muualla sen tauon aikana.

  Nimim. Katson kaikki ohjelmat nauhalta. (paitsi futismatsit)

  Vastaa
 2. ”Nimim. Katson kaikki ohjelmat nauhalta. (paitsi futismatsit)”
  Miltä helvetin nauhalta??? Hiki-nauhalta? :D

  Vastaa
 3. Katsottiinkohan samaa leffaa? Olin kyllä nähnyt sen leffan aikaisemminkin, ja ihmettelin, että eihän sen enää pitäis jatkua. Kunnes mainoskatkon lopuksi huomasinkin tuijottavani lopputekstejä…

  Ja kyllä, myös minä laitan kaikki leffat ja sarjat digiboksille ja katson ne jälkikäteen mainokset ohittaen!

  Vastaa
 4. Nikuu, älä ny oo tommonen.. Kyllä mäkin edelleen ”nauhotan” kaikki ohjelmat ja katon niitä ”nauhalta”. :) ”Tallennan” ja ”katson kovalevyltä” – buu! :D

  Vastaa
 5. Mä oon useasti miettinyt et on ihan pervoa kun ostaa leffalipun niin siihen hintaan kuuluu katsoa mainoksia melkein puoli tuntia ja rouskuttaa popcornia. No joo, varmaan se lippu olisi sitten kalliimpi jos ei niitä mainoksia tuijottaisi, silti… Mut mainosten laittaminen ennen lopputekstejä on kyllä jo halpamaista!

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen