Viikonlopun uutisissa oli juttu urheilukerhosta, josta joku oli pölliny massia. Jaa niin että joku hivuttaa ittelleen kerhohuoneen kaapissa olevasta lippaasta kolikon silloin tällöin, tai ottaa kupin kaffea maksamatta siitä? Ei ihan. Tältä kerholta oli käännetty vaatimattomat 135 000 euroa. No joo, olkoonkin että 10 vuoden aikana. Keskimäärin 13 500 vuodessa. Sillai ihan nasta budjetti kerholla, kun tuollasta kavallusta ei edes huomata, ennen ku 10 vuoden päästä tutkitaan vähä papereita. Pistää vaan miettii et paljos sitä fyrkkaa kokonaisuudessaan on ku ei pistä silmään tommoset karkkirahat. Ja mistä nuo rahat on peräsin – ovelta-ovelle-joulukalenterimyynnistä? Epäilen. Ja paljon noissa kerhoissa yhteensä pesii rahaa, kun Eduskunta tuskin on niinku Rajamäki 90-luvulla, jossa pelaat fudista tai säbää tai et tee mitään. Niin, paitsi myyt niitä joulukalentereita. Jotenki nyppii.

Yksi ajatus juttuun “Perustetaan kerho

  1. C’mon eihän se ole kuin 36.986301369863 ekeä päivässä. Mitä sillä nyt saa, vähän paremman konjakin sen kahvin ja kermaleivoksen kanssa. So, so, leikkiä lasken vakavalla asialla. Aikuisten oikeesti väärin.

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen