Hahaa, mä nujersin tänään systeemin!!

Mulla on ollu kolme yliopiston kirjaa lainassa viime kesästä saakka. Syyskuussa lainoja ei enää voinu uusia, ja pari viikkoa myöhässä menin sitten palauttamaan niitä. Keskustaan, Aleksandriaan, ja maksoin siihen asti kertyneet sakkomaksut. Mutta yhtä näistä kirjoista ei voinutkaan palauttaa sinne, vaan se piti viedä Kumpulaan. Tämä sinällään on niin nerokasta, etten viitti ees mennä siihen. No, koska oon yleensäkin niin superaikaansaava, niin palautin tuon kyseisen teoksen jo tänään. Häpeissäni, valmiina maksamaan laskujeni mukaan kolmenkymmenen euron myöhästymismaksun. Mutta mitä?! Kirjastokundi (meil tuol yliopistol on sellasii) totesi vain, että ”sä oot näköjään jo maksanu nää sakot?” Olin siis maksamalla sen muutaman euron joskus puol vuotta sitten onnistunu lamauttamaan sakkokertymää laskevan systeemin – Tietojenkäsittelytieteen kirjastojärjestelmässä on bugi!! Buhahahaa, ironista ja NIIIN oikein! :D

Mä palasin tänään kouluun. Oon säälittävät viisi ovaria vajaa Maisteri B. Syynättyäni kaikki mahdolliset porsaanreijät totesin, että pakko kai se on tehdä comeback Kumpulan kampukselle. Se oli jotenkin ahdistavaa. Ja sit kuitenki jotenki hykerryttävää, ku ehkä vähä oppiki jotain. Melkein rupes harmittaa, etten voi työn takia käydä ku joka toisella luennolla. Melkein. Mut sit menin syömään. Mikä vttu siinä on, että niitä hedelmiä ei voi pitää pois niistä ruuista?! Banaanikana vois olla ihan jees, jos sen tekis joku Jyrki Sukula. Mut jos sen tekee Unicafe, ni ei.

Tähän loppuun sit viel tuorein osa suositusta jatkokertomuksestani. Enjoy.

Kävin siellä lastenlääkärissä aka korvalääkärissä. Lampsin sitten siihen ilmottautumistiskille ja sanoin että terve, mulla olis tasalta aika tolle Ilkka…Jääskeläiselle! Se tuntu jotenki tutulta nimeltä, ni se se varmaan oli. Ja kun olin sen suustani päästäny, tajusin, et ei se kyl se ollu, joku lyhyempi. Mut mistä toi Jääskeläin… Eiii, se on se Idols-jamppa! Mä todella tarviin hoitoa, pian, kun alitajunnasta kumpuilee jotain tollasta.

Lääkäri oli kyl super. Ei vaan pistäny mua kotiin köllöttää ja oottelee, vaan vaikutti oikeesti asiasta kiinnostuneelta. Mä vihaan sellasia tohtorivastauksia, et ”mee kotiin lepää”. En mä olis täällä jossei sitä lepäämistä olis jo kokeiltu. No, nyt mulla on sivuvaikutuksetonta antihistamiinia ja steroidinenätippoja. Joko ne hiihdon MM-kisat meni, multa vois löytyä uutta potkua lääkelaukkuun?

Yksi ajatus juttuun “Bak to skool

  1. joo, hedelmät on syytä pitää pois kouluruuasta. Ehdottomasti. Omaan suosikkirepertuaariini kuului Laajasalon kansanopiston Halloweenina tarjottu ”Hokkus-pokkus-keitto” johon oli ulkonäön perustellaa laitettu kaikki edellisen viikon jäämistöt jälkiruokineen. Noh, nimi ainakin osui kohdalle.

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen