Heräsin tänään lumiauran kolahduksiin. Kuinka siistiä. Joskus penskana siihen ääneen herääminen oli jotain aivan sietämätöntä. ”Joskus penskana” viittaa aikaan, jolloin talvi tarkoitti lunta.

Nyt on viikon verran ollu Helsingin mittakaavassa perkeleesti pakkasta. Kymmenen astetta, oh. Ja aurinko paistanu, upee keli. Ja eilen satoi viimein lunta, senku paranee. Ja tänään oli pari astetta plussaa. Tietysti. Miksei voi tulla eka lunta ja sitten sitä pakkasta, että se lumi myös pysyis yli kolme tuntia? Mikä siinä yhtälössä on niin vitun vaikeeta?!

Mun flunssa jatkuu edelleen ja tänään sain lähetteen korvalääkärille. Korvalääkäri kuulostaa jotenki siltä, et siellä käy vaan lapset. Saakohan sieltä tarroja?

Eipä vähän mielikuvitukseton mummopostaus. Sään parjaamista ja sairastarinan jatkoa. Onneksi mielikuvituksekkaammat kaverit järkkää ystävänpäivänä ”Olen taas 15-vee” -bileet, ehkä se vähän kompensoi. Green limea, pinkcattia, pöytäviinaa aplarimehulla. Pillillä suoraan litran limupullosta. Hirveet pohjat, koska dises ei sit pysty enää juomaan. Mikähän ois maailman paskin hiuslakka, jolla sais kaupungin törkeimmän heittarin? Paljokohan Hesarin spuget haluu hakista? Myydäänks viisnollaykkösii vielä? Mikä on 2000-luvun Arkku ja pääsisköhän sinne tsägäl sisään? Tästä ei voi seurata mitään (muuta kuin) hyvää…

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen