Sataa vettä! Ei enää autoilijat yllättäviä lumimyräköitä, ei mitään persoonatonta loskahöttöä, vaan rehellinen, kasteleva, jäätävä, keväinen vesisade. Tallustellessani sateenvarjottomana tukka vettä valuen kirjastosta kotiin tunsin kesän olevan askeleen lähempänä. Mahtavaa!

Kiinalaiset tiedehempat on toisinaan vähän pelottavia. Tänpäivän Hesari ties jo kertoa, että Pekingin olympialaisissa ei sada vettä. Ei sada, koska Pekingin kansallinen säänmuuntelun toimisto varmistaa, että sadepilvet eivät pääse liukumaan stadionin ylle. Voikohan olla kovin ekologista, jos pilviin kylvetään ilmatorjuntatykeillä hopeajodideja, jotka pakottaa sateen alas ennen stadikkaa? Aprillipäiväkin meni jo, joten tarttee kai ruveta kaivamaan jotain poteroa. Sen verran epäilyttävän kuulosta toimintaa nyt meneillään.

Facebookin mahti on jotain järisyttävää. Jani Sievinen on saanut Marinsa kanssa vauvan tänä aamuna. Iltasanomia lainatakseni: ”Onnellinen ja ylpeä isä kertoo asiasta Facebook-profiilissaan.” Naamailu rulezzzz!!…

Koska tämä kirjoitus on sisältänyt jo uutispläjäyksen, urheiluosuuden, sääkatsauksen ja viihdeuutiset, on luontevasti loppukevennyksen paikka. Skanneri töihin ja palanen tuoreinta Nyt-liitettä jaettavaksi. Tämä tiivisti jollain herkällä tavalla elämisen hengen omilla asuinnurkillamme:

Kurvi

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen