Haluatko kodistasi siistin ja hyvinvoivan? Unohda Ostoskanava – järjestä joku nihkeä ja suuritöinen homma kotona tehtäväksi, niin johan kämppä kiiltää!

Eli tää tekee tän gradua täällä, joten siksi ei paljon ole ollut asiaa tälle foorumille. Nytkin varastin ajan odotellessani superhitaan printterin työskentelyä. Mut antakaas olla kun oon tässä jo hyvän tovin kypsytellyt juttujani, ni kyllä sitten räjähtää! … Nimittäin juttujen taso pohjamutiin, siltä ainakin tuntuu kun on täällä itekseen puljaillu neljän seinän sisällä kokonaisen viikon.

Musta on itseasiassa tän naputtelun lomassa kuoriutunut oikea kodin perhonen! (Joo, yleensä sanotaan ”hengetär”, mutta mä oon mieluummin perhonen.) Täällä mä oon pyyhkiny pölyjä, pessyt vähän ikkunoita (yhden neljästä, on sekin jo jotain), laittanut ruokaa (noh, ainakin paistanut kalapuikkoja) ja tiskannu joka päivä. Niin, että kyllä mäki osaan vaikka mitä, jos mulla vaan on aikaa ja jaksamista. Ja nythän sitä just on, kun ei oo tossa muuta ku toi gradu. Eh.

Mä oon kyl niin yhtä gradua nyt. Mä oon varmaan just se tyyppi, joka tästä lähtien aina soittaessaan jonnekin esittelee itsensä ”Täällä puhuu Maisteri B.. päivää!” Sillähän sitä uskottavuutta ja auktoriteettia just saaki. Tuleekohan joskus se päivä, kun joku kertoo mulle, miks tietojenkäsittelytieteestä valmistutaan filosofian maisteriksi? Seitsemän vuotta yliopistoa, ja se oleellisin kysymys koulutuksestani on edelleen vailla vastausta.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen