Tän blogin fokuksen vois hyvinkin uudelleenmuotoilla olemaan mun sairauspäiväkirjani. Tai oikeestaan mun koko elämä viimesen puolen vuoden aikana vois toimia yhden ihmiselämän flunssayhteenvetona. Vasta neljäs pöpö puolen vuoden sisään, mahtavaa. Lääkärisetä lohdutti, et ei tämmönen kierre kestä yleensä ku yhden kauden, seuraava kausi on jo parempi. Koskahan se seuraava kausi alkaa? Ens syksynä? Vttu.

Rikoin aamulla kuumemittarin. En raivoissani, kun se taas näytti 39 astetta, vaan ihan ravistellessani mittaa alas päätin lyödä mokoman polveeni, jolloin se poikkes. Ja sain huomata, että maailma ei ole entisensä.

Muistan lapsuudesta sen riemun, kun kuumemittari hajos ja lattialle pyöri hassuja elohopeapalloja. Pikku-Kati ei niihin tietenkään saanut koskea, mutta vähän piti sormella lähestyä sillä aikaa kun äiti kiirehti hakemaan jotain rätintapaista.

Nykyisissä kuumemittareissa ei käytetä elohopeaa! No, tokihan siinä kyljessä lukee ”Ohne Quecksilber”, mutta nyt vasta tulin aatelleeks, mitä se tarkottaa. Kaikki, jotka on joskus kolvannu, voivat nyt saada eteensä vision, minkätyyppistä tavaraa niissä tikuissa on nykyään sisällä. Sellasta sulaneen juotostinan tyyppistä litkua. Joka präiskähtää oikein fantsusti ympäri huonetta, kun kuumemittarin lyö paskaks polveensa. Jeij.

Että näin rattoisaa mulla on taas täällä kotona. Haluisko joku B-influenssan? Tervetuloa kylään!

3 ajatusta juttuun “Kuumemittarin ihmeellinen elämä

 1. Ehem…ehkä mä sain sen jo..kukko kurkussa ja Siperin viima selässä..jepjep :D

  en o kolvanna…vielä, J lupas opettaa kolvaa piuhoi :) ”Hihihi”, kihertäen typerästi aina J:n mainitessaan. Vitun kalkkuna..

  Jos joku sanoisi sua SAATANAN PIRUNSILMÄ KUSIPÄÄKSI, suuttuisitko?

  Vastaa
 2. KUKA sua on sanonu saatanan pirunsilmä kusipääksi?? Mä räjäytän sen postilaatikon ja työnnän puutikkuja oven lukkoon, prkl vttu!!! Joku luulee taas olevansa vähän parempi. Paitsi jos kokeilit et viittiks sanoo mulle niin, ni anna tulla vaan. Sul ei oo postilaatikkoo ja mul on avaimet sun luo. Hyöty niistä häviäis jos tukkisin lukon, oot siis turvassa.

  Et kai sä nyt ihan tosissas kipeeks tullu?? Ei paska sentään, jos sitä tolla tarkotit. :( Hanurista, syvältä. Mä olin ihan varma et tää ei tarttuis enää. Voi saasta ja kurjuus.

  Voinks mäki tulla nikkaroitsemaan sit ku sä opit kolvaa? Perustetaan paja. Mä teen jakkaroita ja tuun rikkaaks. Ainaki rikkaammaks mitä sillä yhellä villasukalla jonka oon elämäni aikana neulonu. Ei ollu ihan mun hommaa.

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen