Mä oon tainnu vähän hämätä teitä onnettomilla kokkaustaidoillani. On nimittäin puhdasta faktaa, että mä olen äidistäni ja ehkä muutamasta italialaisesta mammasta heti seuraavaks paras pyöräyttää nämä:

Lihapullat

Ja mitä sitä oikeestaan muuta tarvitsee osatakaan?

(Kurkku kuvausrekvisiittaa, ravintoympyrää paikkaamassa. Ja väriä tuomassa, koska mä oon hirveän tarkka just tämmösistä asioista.)

3 ajatusta juttuun “Äitin pikku lihapulla

  1. Ooooh, meillä syödään siis tänään lihapullia ja muusia! Nams. Yritän suoriutua niiden tekemisestä, en tietenkään yhtä hyvin kuin sinä, mutta paremmin kuin oma äitini. Ja vakuutan, että loihtimani salaatti piäksee ton kurkun satanolla. xD

    Vastaa
  2. Ohooo, tää on jo historiallista jos meikä toimii jonkun toisen ruoanlaittoinspiraationa! :D Toivottavasti tuli maukasta. Enkä epäile hetkeäkään etteikö mun annoksen viherosuus jäis kirkkaasti kakkoseks. Sanaa ”loihtia” kun en ihan ekana tohon kurkkuratkasuun liittäis..

    Vastaa
  3. Nyt on selkeästi menossa lihapullaviikot! Mäkin tein eilen ehkä sata lihapullaa ja luultavasti syön niitä tästä ikuisuuteen. Toivon, että tulette etsimään minua kämpästäni jos ette kuule musta muutamaan päivään. Olisi kamalaa maata lihapullaan tukehtuneena useampia viikkoja ilman että kukaan kaipaa.

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen