Maailmassa tapahtuu pahoja asioita.

Mulla on kuulemma korvatulehdus. Tiedoksi vaan kaikille kotilääkäreille, että kurkkukipu on korvatulehduksen oire. Kertoo Mehiläisen tohtorisetä Ville Mehiläinen (vähänkö tätäkin funtsittiin kerran, et mikä sen poikamehiläisen nimi oli), ja räpsäyttää taas uuden antibioottikuurin. Varoitellen samalla ”antibioottiripulista”. Hei, tänks. Tää kurkkukippu/korvatulehdus olikin ihan fine.

Yle lakkauttaa Yle Extran. Mitä *tun järkeä tässä on, että nyt meillä on digikaistaa niin maan perkeleesti, et kaikki mahtuu olee, ja sit lakkautetaan kanavat, joissa on vähänkään potentiaalia? Hei lisää Alastonta Hollywoodia ja tissejä, wohoo!!

Yle Extra siis menee pois, mut XL5 tekee paluun. Ei täs sit mitään muuta asiaa ollutkaan.

Edit. 5 min myöhemmin: ”…tarunhohtoisessa kokoonpanossa.” Ei mul tosiaan oo enää mitään tähän.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen