Meinasin kirjoittaa siitä, kuinka vietin jo toisen viikonlopun peräkkäin ihan selvinpäin. Mutta faktat tiskiin: Mikon synttärit ja Larun Kampelassa pilkkuun – onks se selvinpäin? Ehkä hälyttävintä on se, että verrattuna aiempaan se melkeinpä on. Hmm. Aihetta toimenpiteisiin? Näääh.

Sunnuntaisin yhelttoist tulee Subilta ihan järjetön piirretty. Sen nimi on American Dad! Huutomerkin kanssa, kyllä. Se kertoo CIA-agentista ja sen vähän oudosta perheestä. Ei siinä vielä mitään, mut… No, ehkä parempi että katotte itse, en mä tiedä miten sitä parhaiten kuvailis. Siinä on ihan käsittämättömän roisia läppää. Eikä mihinkään Simpson-tyyliin, että lapset ei muka tajuais. Kielenkäyttö on ehkä snadisti överiä, koska tää tulee siis yheltätoista aamulla, just siihen ”tv on paras beibisitteri” -aikaan. Mut kyllä tää on silti ihan ässäkamaa semikrapula-aamuihin. Jota siis mulla ei tietenkään ollut tänään, koska olin eilen ihan (melkein) selvinpäin. Ja kylläpä sain muuten hienon slangipitoisen kokonaisuuden luotua tohon edelle, jea.

Ps. Niin tietty se löytyy myös netistä: American Dad!

4 ajatusta juttuun “Amerikkalainen Isi!

  1. Joutui myös velipoika hieman hieraisemaan silmiään, kun ensimmäisen kerran kyseistä ohjelmaa katsoi. Ei oikein tiennyt mitä kello. Loistavaa viihdettä! Suosittelen, varsinkin siihen kohmeloon.

    Vastaa
  2. Jos pidät American Dad:stä, on teidän (sun ja Timon) pakko ettiä käsiinne (netin syövereistä, koska sitä ei tule Suomessa) sarja nimeltä Family Guy, joka on vielä potenssiin X parempi, härskimpi ja hauskempi!

    Vastaa
  3. Mä niin kerään adressin sunnuntaikohmelon pelastukseks. American Dadia ja Family Guyta, kyllä. Heti ku mä keksin miten mä väkerrän sellasen nimilistahässäkän tänne, niin se tulee. Tapahtuu varmaan yhtä samantien ku sen valokuvagaltsun avaaminen. Mut mun valokuvat onki nyt naamakirjas. Tulkaa sinne töllää, folks.

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen