Nyt tulee sykäyttävä esimerkki laadukkaasta asioiden esittämisestä. Voin jo näin aluksi kertoa, että joka ikisen tässä kirjoituksessa esitetyn nk. faktatiedon eteen voi lisätä ”joku sanoi”, ”jossakin”, ”suunnilleen” ynnä muita vastuusta vapauttavia fraaseja. Selitys: Luin männä viikolla Iguanassa lounastaessani Iltalehteä, jota en tietenkään toisten omaisuutta kunnioittaen repinyt tahi pöllinyt koko lehteä (Erkalle terveisiä), enkä sitten löytänytkään tarkkaa siteerausta varten haluamaani artikkelia netistä, joten tää menee nyt sitten ihan lonkalta ja haparoivasti siteeraten. Mikä on toki todella sääli, kun tää mun blogi on muuten täynnä selvää faktaa ja pelkästään asiallisia ja perusteltuja ajatuksia.

Elikäs, lehdessä oli uutinen (todennäköisesti) jenkkitutkimuksesta. Juttu oli otsikoitu ”IT-alalla nukutaan ja pussataan!” (Joo, tää ”uutinen” ei ollut siinä ensimmäisen kolmen sivun tuntumassa). Tutkimuksessa oli saatu hätkähdyttäviä tuloksia: IT-ala onkin luultua kapinallisempaa! Ensimmäinen tärkeä havainto oli, että yks jos toinenkin myönsi nukkuneensa töidensä ääressä. No, se ei yllätä, kun napsuttaa koodia pikkutunneille. Mielenkiintoisempaa oli toinen tuikitärkeä fakta: Yllättävän suuri osa IT-työläisistä oli suudellut työkaveriaan. Miehistä näin myönsi tehneensä 53 prosenttia ja naisista 36 %. Nyt kun otetaan huomioon, että eikös IT-alalla ole jo lähtökohtaisesti reilusti enemmän miehiä kuin naisia, niin… Tupsahtipa siinä mieleeni, että joko ne miehet pussailee toisiaan, tai sitten ne naiset on snadisti lutkahtavia. Btw, tein muuten lukiossa psykan ryhmätyöhön kyselyä yläastelaisten sosiaalisesta kehityksestä. Ette uskokaan, kuinka moni seiskaluokan poika oli jo harrastanut seksiä.

Siinä kyseisen artikkelin alapuolella oli muuten uutisoitu toisestakin tutkimuksesta. Sen mukaan teininä viinaa juovista tulee todennäköisemmin isona alkoholisteja kuin niistä, jotka eivät juo teininä lainkaan. No shit?

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen