Nyt on aika hioa taistelusuunnitelmat huippuunsa ja kaivaa poteroa vähän syvemmäksi: tv-lupatarkastaja on kohta sinunkin ovellasi. (Jotenkin on semmonen hytinä, että kummallakaan tämän blogin lukijalla ei ole tätäkään maksua kuitattuna.)

Varoittivat sentään etukäteen. Tosin mä uskon, että tää ennakkovaroitus alkavista tarkastuksista menee samaan kastiin kuin ne poliisin liikennevalvontakamerapömpelit, joissa ehkä joka kymmenennessä on jotain. Hyvinkää-Rajamäki -välillä tosin on oikeasti kamera.

Mielestäni koko tv-lupamaksu on niin venäjää kuin olla voi. Vai mitä sanotte tästä, pätkästä tarkastusvaroituksen mukana tulleessa lehtisessä (jonka kannessa oli muuten Jasper Pääkkönen – minkä ilmeisesti pitäis jotenkin saada mut tuntemaan suurempaa tarvetta maksaa tv-lupa. Ei tajuu.): ”Asun yksin, mutta työni takia minulla on kaksi asuntoa eri paikkakunnilla. Onko minun tehtävä kaksi ilmoitusta?” Ilmeisesti tää oli siis semmonen FAQ (lausutaan fakjuu) -lehdykkä. No, tässä vastaus: ”Sinulle riittää yksi ilmoitus, koska et voi katsoa tv:tä kahdessa paikassa samaan aikaan. Toisen asunnon on oltava aina tyhjillään eikä asuntoa voi lainata esimerkiksi ystävän käyttöön.” Näin. Täällä meidän venäjällä tosin valtion virkaa vetää Viestintävirasto.

4 ajatusta juttuun “Töllö

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen