Söin otsikosta puolet juuri lounaaksi. Olen löytänyt uudelleen menneiden vuosien kesätyöpaikkaeväsmenun, sillä viime viikollakin söin pinaattilettuja. Oikeestaan mun pitäis tehdä töitä valtavalla vimmalla, mutta tuossa syömisen ohessa surffaillessa osu näkökenttään niin tökerö juttu, että pakko taas lähettää se tätä kautta koko maailman tietoisuuteen.

Tsekkaa tämän päivän Iltasanomat. Ja tee se pian, koska kun tuo etusivu tuosta katoaa, niin koko vitsi on historiaa.

Siinä pääuutisessa Herra Puhemies Niinistö ”puhuu nyt tsunamista”. Ja buustatakseen tätä muutaman vuoden takaista kiistämättä traumaattista kokemusta Iltasanomat on nostanut Saleen liittyväksi kakkosotsikoksi Niinistön traumaattisen sukkaongelman. Olenko mä ainoa, jonka mielestä nää kaks njyyssiä rinnan on ehkä aavistuksen verran kornia?

Mutta liittyen tohon sukkaongelmaan, mulla on aivan patenttiratkaisu! Jonka tietysti olen itse empiirisesti testannut. Mä en koskaan osta kaksia samanlaisia sukkia. Kaikki mun sukat on kyllä mustia, mutta kaikissa niissä on varressa joku ”sikahieno” kuva. On sammakoita ja pääkalloja ja nalleja ja kukkasia… Kun sukka on jalassa ja housut myös, näyttää sukat ihan tavallisilta mustilta sukilta. Mutta pesukoneesta otettaessa ei ole minkäänlaista ongelmaa löytää pareja. Kyllä mä oon sitten viksu! Että ei sitten Sale muuta kun Lindexille ja Seppälään ostamaan omia nalle- ja kukkasukkia! Ja mun kaverit voi ihan rauhassa jatkaa nauramista mun typerille sukille. Koska mä tiedän että tää toimii.

Edit: Kotvasen ajatustyön jälkeen lisäsin sanaan ’sikahieno’ lainausmerkit.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen