Ja kuten todettua jo useampaan otteeseen, nyt on syyskuu, ei siis enää elokuu, mistä nokkelimmat pokkelimmat voivat tehdä sen johtopäätöksen, että kuu on vaihtunut. Ja kuun vaihteen väistämättömänä ilahduttajana, tattadadaaa: Hakusanat Top 8 Elokuu 2007! Ja nämä ei siis ole suosituimmat ja käytetyimmät hakusanat, vaan ihan mun henkilökohtaiset feivöritit. Aika all time, etten sanois. Ja jos joku ei nyt tajuu mis mennään, niin katso tämä.

Pidättäkää hengitystänne, tässä tuloo:

 • eilinen iltalehti (mitä sitä nyt suotta iltalehti.fi -sivustolle arkistoja selaamaan)
 • aivosolujen tuhoutuminen (reseptit täältä!)
 • miten tulee rusina (tää blogi on siis silkkaa tiedettä)
 • ulkomaille vauvan kanssa (toivottavasti lukija käsitti erheensä välittömästi)
 • neekeri (lyhyt ja ytimekäs hakusana, hyvä hyvä)
 • sufee (mitä, onks tääl joku rajamäkeläinen liikenteessä? Ei tää oo mikään sana missään muualla)
 • demis rodos (auts)
 • isot vitut (moro)

Että näillä mennään taas etiäpäin.

Edit. noin 2 minuuttia alkuperäistekstin julkaisusta: Ja niin sitä vaan ihminen uutta oppii kun vanhaks tuloo! Ei auta omia sufee-sanaa Rajamäkeen – guuglailinpa sen sitten itsekin ja kas, se onkin vallan stadin slangia! Alkujaan tosin tais olla tsufee, mutta kuitenkin. Ja tästähän päästään vain ja ainoastaan siihen päätelmään, että Rajamäki todellakin on tsadin suburbia.

3 ajatusta juttuun “Google.fi Vol.2

 1. Niin, Helsinkihän nyt vaan sattui olemaan hyvä sijoituspaikka tehdaskaupunki Rajamäen kauppaliikennettä varten…

  Vastaa
 2. Ai niin niinhän se menikin, että Helsinki on Rajamäen satama! Mä yritinkin pohtia mikä se siellä tehtaan kupeessa laukaisemas neronleimaus oikein oli, mutta onneks meijän perheen Muisti oli välittömästi tilanteen tasalla. :D

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen