Bloginpitäjällehän on tarjolla vaikka mitä jännittävää statistiikkaa oman bloginsa kävijäliikenteestä, alkaen tietysti ihan perus minä päivänä ja mihin kellonaikaan blogia luetaan mitenkin paljon. (Ei huolta, en minä mistään suoraan näe, kuka teistä stalkkaa täällä aktiivisimmin.) Ihan ehdottomasti parasta antia noissa tilastoissa on kuitenkin hakusanat, joilla blogiin on tultu. Siis suomeksi: mitä hakusanoja yksilö on hakukoneeseen syöttänyt ja saanut hakuosumaksi linkin tähän blogiin.

Eniten hakuja on tehty sanoilla ”festareille mukaan”. Muikeaa, jos joku on siten löytänyt listani mukaan otettavista tavaroista ja jopa hyötynytkin siitä. Tässähän ei nyt vielä ollut mitään huvittavaa, mutta mitä tuumaatte näistä:

  • alastonmalliksi
  • kanan kuukautiset
  • tiikeri
  • kirk hammet kissaa
  • ellenin hameen alle

Hämmentävintähän tietysti on, että näillä kaikilla hakusanoilla todella päätyy mun blogiin. Ja jotakuta ihan oikeasti kiinnostaa Kirk Hammettin kissat, sikäli olin taas ihan väärässä. Tai kanan kuukautiset, häh? Että repikääämme tästä.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen