Se on nyt kuulkaas silviisiin boys and girls, että meikäläiseltä alkaa pikkuhiljaa olemaan paukut lopussa. Ei tunnu energiatuulahduksia tällä suunnalla eikä liika puhti pakota puntissa. Erityisen hienoa tämä on siltä kannalta, että luennot jynivöörsitissä starttaavat ensi viikolla ja jo tän viikon perjantaiks pitäis palauttaa gradun aihesuunnitelma. Aihekuvaus. Joku. (Luen ihan kohta ohjeet.)

Juhlistan tätä puskista iskenyttä syksyä teeman mukaisesti syysflunssalla. Oikein nasevasti startanneella sellaisella. Ajattelin hoitaa tän tässä heti kättelyssä alta pois. Seuraavan vois sitten ajottaa tonne syyslomalle. Ja sitä seuraavan joululomalle. Sounds like a plan?

Parin viime viikon agendaan on kuulunut tehokkaasti alkoholipitoiset nesteet ja yöt läpeensä kukkuminen. Kauheen kätevänä lisänä tähän yhtälöön olen myös käynyt töissä. No joo, en ehkä ihan joka päivä, mutta kuitenkin. Vinkkinä kaikille, joiden pitää keksiä ohjelmaa ulkomaalaiselle vieraalle: Kesäjuhlat Rajamäessä, Taiteiden yö ja 20h risteily, mielellään polttareiden yhteydessä. Ja palkinto suomalaisten dokausstereotypioiden vahvistamisesta on teidän.

Paitsi että me ei kuulemma juoda tarpeeks vodkaa. Tällaista huhua ei saa päästää leviämään rajojemme ulkopuolelle, notta kossut kainaloon ja kylille, toverit!

Yksi ajatus juttuun “Hilipatihippan..

  1. Hehhee, tervetuloa gradua vääntämään! Mä voin varata sulle ton viereisen paikan, niin voidaan pölistä koko ajan ja unohtaa gradunteko. Tää netissä surffailu ja blogien lukeminen on kato paljon kivempaa.

    Tuohon alkoholipolitiikkaan sen verran, että itse yritän välttää väkeviä parhaani mukaan (poislukien rapukestien snapsit), joten jätän kossun kittaamisen teidän harteille. Olut on paljon mukavampi seurustelujuoma.

    Lisätään tosin se, että tuo väkevien välttäminen onnistuu yleensä vain selvin päin. :D

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen