Kaikki terasseille viimeistään nyt. Viis siitä vaikka tuulee niin että tukka lähtee.

Nyt kun kuu on vaihtunut, haluan aloittaa sen juhlallisesti jakamalla teidän kaikkien plokiini eksyvien kanssa viime kuun hykerryttävimmän oivalluksen, jolla olen jo ehtinyt hämmästyttää ja ilahduttaa itseäni ja kanssaeläjiäni.

Nimittäin: Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi, että kananmuna on niin kuin kanan kuukautiset? Kyllä vain. Se vain tapahtuu joka päivä. Kananmuna saa alkunsa, kun kanan munasolu kypsyy ja irtoaa. Eikö kuulostakin tutulta? Olkaa hyvä, oli nautinto jakaa tämä kanssanne. Nauttikaa nyt kaikessa rauhassa niistä aamiaiskananmunistanne! :D

2 ajatusta juttuun “Kesäkesäkesäkuuuuu!

 1. Yääää. Sain tästä jo pahoinvointia messenger-keskustelussa koska olen kananmunan ylin ystävä ja nyt päätit vielä muistuttaa asiasta. Ystävyyteni munien kanssa on harkinnassa.

  Kognitiiviselta kannalta tämä on yhtä suuri yllätys kuin se, etteivät broilersuikaleet kasvakaan pellolla paketeissa.

  Vastaa
 2. Hyvä ettei sentään ystävyytesi minun kanssa. ;) Vaikka tiedätkin mun nauttivan suunnattomasti tämän inhan tiedon jakamisesta.

  ”Kananmunan ylin ystävä”? Tästä on pakko kehittää joku diploomi.

  Ja siis mitä sä meinaat tolla broilerikommentilla? Vitsivitsi? Onhan…?

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen