Kaikkia tottakai kiinnostaa mun terveyteni ja erityisesti mun ruumiini eritteet, joten jaan tämän nyt kanssanne. Mä oon viime aikoina hikoillu ihan törkeesti yöllä. Siitä hetken kärsittyäni käännyin tietysti nykyihmisen diagnoosipankin puoleen, eli googlailemaan. Puoli tuntia koitin hakata mitä nokkelampia hakusanoja, mutta aina tulin samaan lopputulokseen: koska en kärsi uniapneasta, on ainoa mahdollinen selitys vaihdevuodet. Okei, totesinhan itsekin, että täyttäessäni 26 ja menettäessäni kaikki nuorisoetuudet aina pankeista Kilroyhin, minusta tuli ilmeisesti keski-ikäinen. Mutta että vaihdevuodet, ei kai? Mutta sitten löysin tämän: Vaihdevuosioireet alkavat huono-osaisilla akaisemmin. Jep jep. Tossa tosin sanotaan, että noin 1,2 vuotta aikaisemmin kuin normaalisti. Mun täytyy sit olla todella huono-osainen.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen