Varma kesän merkki: Me saatiin vieraita. Viime kesältä (ja onhan nuo toki tässä jaloissa pyöriny pitkin vuotta, mut ei näin konkreettisesti) tutut yökyläilijät saapuivat jälleen eilen rinkkoineen ja kasseineen. Se on oikeasti hauskaa kun kämpässä pyörii muitakin ja muiden tavarat valloittaa puolet meijän olkkarista. Siitä tulee itellekin sellanen poikkeustila-olo, joka ilmenee siten, että mikään ei nyt oo ihan niin nuukaa, ja ei nyt voi oikein tehdä mitään järkevää töiden jälkeen ku ”meil on nyt tää tilanne”. Töihinkin voi ehkä tulla vähän myöhemmin ja lähteä aiemmin, ku on nyt vaan tää tilanne. Mahtavaa, tekosyyt turvattu muutamaks viikoks. ;)

Mun kesä muuttuu koko ajan huolestuttavammaks: nyt mä oon jo lähdössä Ryttylään kansanlähetyspäiville paistamaan lettuja. Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?

Niin ja kaikki formerly known as rajamäkeläiset käsittää seuraavan lauseen ytimen: Pönä muuttaa pois Rajamäestä. Taitaa olla maailmanloppu tulossa.

Yksi ajatus juttuun “Se taitaa olla kesä tullut!

  1. Ryttylän letut..mm, voipi olla hyväkin retki :D
    Pönän muuttohan on vaan toivoa paremmasta huomisesta. Ei ois uskonu/uskaltanu toivoo, hahaa!!! Scram!

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen