Mistä voi hakea apurahoja jotta saa kaverit mukaan festareille? Ensi kesä näyttää nyt pahasti siltä, että ohjelmistossa on kolmet häät ja viikon loma Rodoksella. Tuli jotenkin epämukava olo. Täytyy hetimiten tarkistaa tämän ja oman syntymävuoden erotus.  Hrrrr.

2 ajatusta juttuun “Mitä? Ei festareita?!

  1. Kuka olet sinä Aasinsillan bloggaajana esiintyvä tyyppi?!? Jos kuitenkin olet se kenen se pitäisi olla ehdotan että haet Helsingin kaupungilta apurahoja kesäohjelman järjestämiseen kodittomille. Meidät käytännössä kun savustetaan pihalle julkisivuremontilla ja eräillä toisilla ei oikeastikaan ole kotia:-)

    Vastaa
  2. Joo, mul olis tarjolla 14.-17.6. telttakoti kaikille teille tuolla Törnävän luonnonkauniissa maisemissa, vehrein jokinäkymin ja iloisin naapurein. Vilkas seuraelämä ja elävää musiikkia. Eikä maksa ku 20 euroa per koti, notta luulis kaupungin lähtevän kelkkaan!

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen