Jännittävä, jännittävä televisioilta eilen. Ei nyt voi sanoo et Suomi olis varsinaisesti pyyhkinyt lattiaa USAlla, mutta olihan vaan hurja ottelu! Sata lasissa taistelua alusta loppuun. Ja kerranki Suomi hoiti oikeella hetkellä rankkarit kotiin. Hyvä Lupu! Sanotaan näin, että ihan loistava matsi, koska Suomi voitti. Mut jos Suomi olis hävinny, ni ihan paska matsi. ;) Mikähän sadistinen ajatus siinä on, että MM-lätkän mitalipelit pelataan aina äitienpäivänä? Onpahan idyllistä, kun kerrankin saa lapset kotiin, niin telkku pauhaa, kalja virtaa ja kirosanat lentää. Mut ei muuta ku mutsi mukaan katsomoon! Meillä se ainakin hämmentävästi on aina äiti, joka tietää kaikki ihan älyttömät naisten lentopallon A-sarjan Suomen mestarin edellisvuodelta ja muut tämmöset. Weird, weird.

Siinä on muuten poijjaat sitten sellanenkin juttu, että kun sunnuntaina on äitienpäivä, niin kaupat on kiinni juuri kun sitä kisakaljaa eniten tarttis. Koska edellisen päivän hankinnat on taatusti tuhottu Euroviisuhuumassa. Näin taas kansalaista kaltoin kohdellaan.

Mutta takaisin televisioillan puintiin. Vasta jääkiekon jälkeen alkoi illan todellinen käsiähikoiluttava koitos: Euroviisusemifinaalit! Ihan käsittämättömän hirveitä esityksiä taas, joskin muutama hyvä myös. Harmikseni Israelin multikielinen räppijengi ei päässyt jatkoon, mun mielestä se oli viihdyttävä. Meikkivoiteiden sävyn olis muutamassa kohdassa voinut funtsia uudelleen, muun muassa Suomi-postikorttien poromiehillä(!). Ne välipostikortit oli muuten oikeasti ihan hauskoja ja sopivan itseironisia. Ja täytyy sanoa et olipahan hienot lavasteet! Jotenkin rupee näyttää siltä, et ehkä Suomi sittenkin hoitaa nää kisat kunnialla himaan. Sääkin (jaa MÄÄ vai? pst. Julmahuvi..) on ollu ihan kelpo tällä viikolla, joten ehkä tän jälkeen kukaan ei enää muistuta niistä eräistäkin yleisurheilukilpailuista…

Lakiesitys, voimaan saatettava ennen viikonloppua: Eihän ole millään muotoa hyväksyttävää, että sama maa voittaisi 24 tunnin sisään sekä Eurovision laulukilpailut että Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut? Ei perkele voi olla. Vaikka Ola on kyllä ihan kuningas (ja kuningatar), sillä eihän kukaan muu (ainakaan mies) voi hengailla hopeisessa paljettikaulurissa ja boleron kokosessa takissa keskivartalo paljaana ja näyttää silti erittäin katu-uskottavalta, niin kyl täs nyt joku roti täytyy olla ettei naapurit ihan rupia täällä hillumaan!

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen