Olen työn puolesta surffannut nyt neljä tuntia tauotta Suomi24:n keskustelupalstoilla. Tunnen aivosolujeni kuolevan nopeammin kuin kosteimmallakaan Etelän lomalla.

Olen myös törmännyt muutamaan riemastuttavaankin juttuun. Kuten tämä: Alko saapuu Laihialle, vuosi on 1984. Totuus on vitsejäkin hykerryttävämpää.

Ja niinhän se on, että vahingonilo on paras ilo: Huuto.netissä joku on maksanut 85 euroa kahdesta lipusta Arkin tämäniltaiselle Eurovision WarmUp -keikalle Kaivohuoneelle. Joo, olihan se toki loppuunvarattu, mutta itse menin tänään 5 vaille 10 Tiketin oven eteen, jonotin kymmenisen minuuttia ja ostin kaksi lippua kyseiseen tapahtumaan yhteensä 16 eurolla. Joo joo, kaikilla ei ole mahdollisuutta käydä Tiketissä ja lässynlää, mut on se silti aika huvittavaa. Ihan ku ois ite säästäny 70 euroa.

Iltapäivälehdet ovat ilmeisesti myös löytäneet blogini ja ottaneet onkeensa journalistisista ohjenuoristani. Hanna onkin nyt rento viettelijätär (huomaa: edellinen sanapari sisältää kaksi eri linkkiä).

2 ajatusta juttuun “Alkoa ja Arkkia

  1. Laihian Alko :D :D Kyllä se Hanna-ressun mollaaminen on nii gauhiaa, vaikka kyllä minunkin uteliaan oli pakko nähdä se pätkä. Mutta ei kyllä naurattanut yhtään. Mun myötähäpeä sai mut kiemurtelemaan ja empatia voivottelemaan ääneen :O Inhottavaa, kun käännetään veistä haavassa. Keltanen media haisee ja saa voimaan pahoin, murh! Shame on you!!!!!

    Vastaa
  2. Joo, ei se kieltämättä ihan kauheen sujuvaa ollu se esiintyminen siinä ekassa lehdistötilaisuudessa, mutta sitäkin häpeällisempää oli mun mielestä tosiaan se vahingonilo, mikä niistä lööppiteksteistä paisto. Että ei tsempata tai yritetä ymmärtää tilannetta, vaan hykerrellään ja nauretaan ku toinen hermoilee ja menee lukkoon. Perkele.

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen