Mä ehdottomasti allekirjoitan, että kaikista naurettavinta on, kun suomalaisilla on toisinaan taipumusta lähteä voittamaan milloin mitäkin kisoja. Siis tiedättehän: Suomi on tänäkin vuonna lätkän maailmanmestari, ihan niin kuin jokaisena (yhtenä) vuonna (12 vuotta sitten). Vaikka tollanen on tositosinoloa mielestäni, ja siinä ollaan onneksi viime vuosina saavutettu hiukan maltillisuutta, kyllä tää totaalinen kelkan kääntäminen herättää inhon väristyksiä. Se on kauheen kiva että osataan olla nöyriä, mutta että haukutaan omaa Euroviisuedustajaamme omien kotikisojemme alla?! Iskuja tulee oikealta ja vasemmalta: ”Yleisö hylkäsi Hannan” – koska keikalle johki hemmetin paviljonkiin Kaustisille tuli vain muutama sata henkeä. ”Isä ei usko voittoon!” – koska Hannan isä ei halua Hannan voittavan, ettei tytär katoa maailmalle. ”Hanna takelteli ulkomaisen median edessä” – koska Hanna ei puhunutkaan jännittävässä tilanteessa sujuvaa englantia (niinkuin varmasti kaikki Ilta-Sanomien toimittajat puhuvat). Oikeesti. Mun mielestä tää osoittaa suomalaiselta medialta kaiken arvostelukyvyn ja tsemppaushengen puutetta. Se on kyllä kaikkea yltiöpäistä hypetystäkin nolompaa, jos täällä olevat turistit ymmärtää lööppitekstit ja näin ollen ajattelee, että edes Suomi ei kannusta omaa edustajaansa. Huh huh. Harmittaa.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen