Onko olemassa joku virallinen kymmenportainen ohjelma, miten ensin tullaan turhaksi julkkikseksi ja sitten pysytään turhana julkkiksena mahdollisimman pitkään? Mikäli ei, ehdottaisin seuraavien askelmien rekisteröintiä agendaksi:


1. Seurustele jonkun oikeasti tunnetun henkilön kanssa – mikäli olet täysin nobody, on sinun ehdottomasti aloitettava tästä askelmasta.
2. Jaa pikkutarkkoja kuvauksia rakkauselämästänne jonkun ylevän median kautta. Suositeltavia kanavia mm. Iltapäivälehdet ja Seiska. Mausta tarinoita muutamalla hassunhauskalla kuriositeetillä esimerkiksi uuniperunoista.
3. Panokset kovenee: Jaa pikkutarkkoja kuvauksia seksielämästänne em. median kautta.
Tavallisesti ero on syntynyt jo kohtien kaksi ja kolme välillä, tai viimeistään kohdan kolme jälkeen. Eron sattuessa muista neljäs askelma:
4. Eroa skandaalinkäryisesti. Tekstiviestien osuus eroon on tuotava esiin, kuten myös hankala elämäntilanne, johon joudut eron vuoksi. Älä missään nimessä jätä medialle epäselväksi kuka jätti ja kenet. Oman pyytettömän rakkauden estottomasta korostamisesta saa lisäpisteitä.
5. Kirjoita kirja. Tätä silmälläpitäen älä tuhoa ainuttakaan tekstiviestiä, vastaajaviestiä tai post it -lappua suhteen aikana.
6. Saa hermoromahdus. Varmista että se tapahtuu julkisesti, näyttävästi ja että ns. sairaslomasi aikana vilahdat tasaiseen tahtiin toipumisesi kannalta ehdottoman tärkeissä julkisissa tapahtumissa.
7. Mene alastonkuviin. Siis lehteen. Lehden laadulla ei niin väliä. Tässä kohdin on luontevaa tuoda uudelleen esiin entisen rakastettusi seksitaitoja, mieluusti vähän huonossa valossa. Toimiva keino on samassa yhteydessä ilmaista ihailusi jotakuta exäsi kollegaa kohtaan.
8. Ryhdy laulajaksi.
9. Tule uskoon ja pääse vihdoin yli kaikesta sieluasi kohdanneesta vaikeudesta. Tee se julkisesti. Käytä foorumeina tutuksi tulleita toimittajia.


Askelmien järjestystä voi jonkin verran vaihdella. Pikanttia lisää viiteentoista minuuttiisi voisi esimerkiksi tuoda vaihtaa askelmien 7 ja 9 paikkoja.Kuinkahan pitkään tää voi oikeesti toimia? Liian pitkään, se on ainakin varma. Jos kuitenkin halajat ehdottomaksi kiintotähdeksi, on 10. askelma kaikkein tärkein (varoitus: 10. askelma on myös vaikein kaikista, ja saattaa vaarantaa turhuuden julkkismistasi):

10. Tee jotain omaperäistä, aitoa ja oikeasti merkittävää.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen