Mistähän se johtuu, että kaupassa myytäviin tavaroihin laitetaan varashälyttimiä mitä epäkelpoisimpiin paikkoihin? Esimerkki: Pyöräilykypärä, jossa hälytin on kypärän sisällä, suunnilleen tuossa takaraivon tuntumassa. Onko mussa joku puute, kun en osaa arvioida, että istuuko tää nyt mun päähän, kun kypärä jää killumaan 5 senttiä irti päästä? Hirveen hyvä idea on myös laittaa hälytin läpi kengän kengännauhalle tarkoitetusta rei’ästä. Eihän kenkiä sovittaessa oo ollenkaan oleellista tietää, miltä ne tuntuu nauhat pujotettuna. Seuraava kohde-ehdotus: laittakaa niitä häläreitä kenkien sisäpuolelle. Eihän kenkiä nyt oikeestaan tarvi sovittaa olleskaan.

ps. Sain silti ostettua sen pyöräilykypärän. Ja nyt alkaa armoton moralisointi kaikille ei-kypäräpäisille kanssapyöräilijöille, hähää!

Yksi ajatus juttuun “Hälärit

  1. No on se hyvä, että tuli samalla mullekin hankittua tuo tuulipuvun vastine (samanlainen potta) – näin säästyn armottomalta moraalisaarnalta ;)

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen