Likainen tukka on kokonaisvaltainen olotila. Vaikka kävisin suihkussa aamulla, mutta hiukset olis vähän liian likaset, niin jotenkin kummasti on sellanen huono ja keskeneräinen olo koko ajan. Ja miksi ihmeessä ihminen ajattelee, että jos hiukset on aamulla ”no nää menee just ja just” -likaiset, niin että tämä hiusten tila kestäisi läpi 8-tuntisen työpäivän?? Luulis tajuavan, että hiusten likaantuminen tapahtuu pikkuhiljaa pitkin vuorokautta, jolloin kriittisen rajan ylitys tapahtuu varmasti jonain sopimattomana hetkenä. Ei siis niin, että kerran vuorokaudessa, esim. yöllä, tapahtuu päivitys, jonka jälkeen voi sitten funtsia että selviänkö vielä yhdestä työpäivästä vai täytyykö uhrautua ja pestä hiukset aamulla.

Toinen hiusongelma: urheiluhikoilu. Mulla on nyt just päällä akuutti tilanne, että mun on pakko pestä hiukset tänä iltana. Koska mä en voi näyttäytyä tällä kuontalolla huomenna töissä. Mutta mä olen menossa huomen illalla savateen, jonka jälkeen mun on pakko pestä hiukset. Oikeasti, pakko. Uskokaa. Mutta mä en halua pestä hiuksia joka päivä. Eli pitäiskö mun mennä sittenkin savateen tänään, jotta voin pestä hiukset vasta sen jälkeen? Tää ongelma estää säännöllisen urheilun, koska viikossa on 7 päivää ja mä haluaisin pestä hiukset joka toinen päivä. Jos ette näe logiikkaa edellisessä lauseessa, älkää vaivautuko.

Ja hei, te lyhyttukat: älkää vaivautuko ollenkaan.

4 ajatusta juttuun “Likatukka

 1. Senkin!
  Salaa tämmösiä perustelette. Tulee paineita, pitäisköhän munkin… hmm..
  On oikeasti tosi mukava lukea teidän ajatuksia (varsinkin kun ne saavat kerrankin edes hiukan jäseentyneemmän muodon kuin kasvotusten :)
  Mutta ihan oikeasti siis tosi komiat sivustut!

  Vastaa
 2. Hei! Syrjintää :D Minunkin tukanpituuteen kuuluu varjopuolia…Leikkasin juuri saksilla loven korvaan. Ihmeesti tuli verta siitä. Ja se, että jengi alkaa heti sanoa poikatytöksi. Lika kyllä on plussapuoli tässä tukassa, mutta muistan kyllä sen limasiiman mikä oli joskus :D

  L

  Vastaa
 3. Hiihaa, ei parane mölytä kauheesti etukäteen, kun tämmöset hommat on yleensä ikuisuusprojekteja. Tässä on kyl vaan se huono puoli, et nyt kun kaikki voi täältä lukea mun suuret ajatukset, niin ehkä kukaan ei enää soita mulle kysyäkseen niitä?

  Mä hetken mietin, et pitäiskö laittaa spämmin ehkäsyks tänne filtteri, joka torppais porno-henkisiä sanoja sisältävät kommentit. Mutta ystäväni tuntien ajattelin, että sitten saan olla koko ajan hyväksymässä kommentteja ennen julkaisua. Ja kuinka oikeassa olinkaan.

  Vastaa
 4. Hienon hieno blogi! Vaahtoaja on melkein kade, kun itse hilluu vain valmispohjaisessa blogspotissa ja omakuvakin on varastettu Emily Strangelta toisin kuin Aasinsillan komian omistajan :-)

  En voi olla osallistumatta suureen hiuskeskusteluun, vihdoinkin joku puki sanoiksi kaikkien pitkätukkaisten tuskan ja sielun riekaleiset kysymykset! Tosin itse olen päässyt kierteestä leikattuani otsatukan, se on nimittäin kasteltava joka aamu suihkussa laimennetun shampoon kera ja föönattava kuivaksi. Pienempi vaiva kuin pestä koko tuhero, vaikkakin snadisti vaivalloista. Mutta sen takia ei ole ollut likatukka-oloa, koska sen likaisen osion pistää sitten kiinni.

  Sporttiongelmaa ei etutukka ikävä kyllä ratkaise, silloin kun tuppaa hikoamaan niskasta, eikä etutukka-temppu toimi varmaankaan toisinpäin. Ratkaisuna voisi olla urheilun unohtaminen hyvällä omallatunnolla. Edellä mainittua olen noudattanut varsin menestyksekkäästi suurimman osan elämääni.

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen