Sairasloman huonoin puoli on jossain kohtaa väistämättä tapahtuva altistus Ostoskanavalle. Magic bulletit, aromipesät ja muut keittiön ihmelaitteet viel menee, mut ketutusmittari napsahtaa punaselle välittömästi, kun ruutuun pamahtaa joku treenausvempain.

”Rapakunnosta huippukuntoon 12 päivässä!”
”Vain 5 minuuttia päivässä!”
”Tavallisia vatsalihasliikkeitä tehdessä taaksepäin rojahdus on energiantuhlausta!”

Nyt. Oikeesti. Joku laki kieltämään nämä? Sohvannurkassa pulleroituvat ihmiset ei saa ostaa hyvää omaatuntoa näin helposti, se vaatii enemmän, sen kuuluu vaatia enemmän. ARGH!! En sano että urheilun ja itsestään huolenpitämisen täytyy olla epämiellyttävää veren maku suussa rehaamista, mutta ei nyt herranjumala loppuelämän terveyttä osteta jollain soutuveneen kokoisella vimpaimella, jota rynkytetään viis minsaa päivässä! Ei se vaan mene niin. Kokeile ja etsi oma lajisi, hyötyliiku, lakkaa syömästä kilo- ja litratolkulla rasvaa, sokeria, alkoholia. Ihminen hoikistuu kun se kuluttaa enemmän kuin syö, ihmisen luut ja lihakset voi hyvin kun ne tekee vähän töitä. Ei se ole jumalauta niin vaikeeta. Eikä se ratkaisu maksa 149,90 ja kohdistu tasan vatsalihaksiin!!

Huh. Tää osuu nyt normaaliakin maukkaammin ärsytyshermoon, kun oman sairasloman laatu on liikuntakykyä rajoittava (luovuin näistä). ”Miksi tuhlaisit suuria summia kuntosalikorttiin, kun et kuitenkaan koskaan pääse kuntosalille saakka.” Jep.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen