Tässä männäviikolla julkaistiin Noksun uus kännykkä – Lumia. Ja heti joku neropatti oli Facebookissa keksiny, et ähhähähähhäää suckers, nimi tarkoittaa espanjaks prostituoitua!!!…

Nokialla on menny aikalailla päin pyllyä jo pitkän aikaa. Viimeisimmässä tulosennusteessa alamäki näytti vihdoin taittuneen. Sitä vois kuvitella että suomalainen olisi silloin ylpeä ja riemuissaan, et nyt tsemppi päälle, täältä noustaan vielä! Mut ei. Sit kun se uus kännykkä tulee niin mikä vaan riittää mollaukseks, et kattokaa ny, taas ne urpot mokas. Nimi tarkottaa porttoa ja pieneenkin kehuun täytyy tunkea joku mutta.

Toki tuntuu hullulta, että mikäli tuo sana nyt ei kuulu johonkin pieneen slangimurteeseen, niin miten tätä ei oo tarkistettu/tajuttu. Tai sitten – julkisuusarvo on tajuttu ja nimi valittu tarkoituksella. ”Uusi jatke Pajero-miehelle!” Että up yours, vääräleuat.

2 ajatusta juttuun “Lumia

 1. Toi portto-uutinen nyt oli vaan paskalehtien keino saada lukijoita.
  http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/nokian+lumianimesta+tuskin+nousee+kohua+espanjassa/a711447

  Vähän samaa tasoa kuin se taannoinen TeliaSoneran seksilelu -juttu: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/kuin-seksilelu-soneran-uusi-logo-hammentaa–vertaa-itse/art-1288388746095.html

  Toki voi olla, että olisivat vaihtaneet nimen jos toi olisi ollut tiedossa, mutta tuskin tosta mitään isoa ongelmaa tulee. Pajeroakin myydään ja ajetaan yhä ihan iloisesti. Eipähän tartte syvintä olemustaa peitellä.

  Mutta toi on kyllä jännää, että miten Nokiaa mollataan joka nurkassa. Ei tunnu oikein mikään kelpaavan ja kaikki tehdään väärin. No nähtävästi Nokialla oli isoja ongelmia organisaatiossa, kun on sen verran monesta paikasta kuullut, että lukuisat projektit tyssäsi keskitason johtajien keskinäiseen kisailuun ja oman pesän turvaamiseen. Mutta eiköhän Nokia vielä porskuta pitkään ainakin patenttisalkkunsa turvin. Lisäksi jengi tuppaa unohtamaan, että muitakin kuin high-end älypuhelimia myydään ja siellä Nokia on vahvoilla.

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen