Voisiko nyt esiin astua se idiootti joka on keksinyt kesä-/talviaikapelleilyn, ja kaikki ne vässykät, joilla mahdollisesti olis valta mutta ei tahtoa tai munaa saada tätä schaibaa loppumaan, vois mennä tonne meren jäälle odottelemaan säiden lämpenemistä. Miksimiksimiksimiksi pientä ihmistä, joka ei muutenkaan saa unta sunnuntai-iltaisin, kiusataan sillä, että normi viiden tunnin sijasta nukutaankin neljä?

Mitä ttua se valoisuus mihinkään liittyy, kun kesällä on kuitenkin valoisaa ympäri vuorokauden ja talvella pimeetä sama aika? ”Energiansäästöä”, my ass. Tässähän se säästetty energia tulee hyvin käytetyksi ku tarvii vitutustaan purkaa.

Voisko joku esittää hyvän perustelun miks tämmöstä kikkailupaskaa on, ja sitä siedetään vuodesta toiseen? No? Niin, sitähän minäkin – ei voi.

Yksi ajatus juttuun “Kello.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen