Mulla oli lauantaina korkeekorkoset sandaalit Murmanskin keikalla Tavastialla. Virhe. Ei keikka, vaan ne sandaalit. Mulla on edelleen kaksi varvasta puutunu. Okei, ne ei ollu mitkään laadukkaat popot, mut ei kai minkään parinkympin lomalöytöjenkään pitäis sentään tuntoa viedä? Jos mä olisin ameriikassa, niin olis jo haaste vetämässä.

Mutta ei olla ameriikassa. Sen sijaan monessa muussa maassa oltiin kesällä (ahaha, aasinsilta!). Kesäinen roadtripimme Milanosta Barcelonaan on dokumentoitu kuvin ja jopa muutamin sanoin hovikuvaajani Timon sivuille. Katsokaa sieltä, missä minä vietin suurimman osan lomastani. Yhteenvetona loma koostui:

Alpit

Alpeista…

Aurinkorasva

…rannoista (kuvassa matkanjohtajamme Touko)…

Cassis

…pikkukylistä…

Pont du Gard

…nähtävyyksistä…

Mojito

…ja hyvistä eväistä. Ja sitäkin loistavammasta matkaseurasta!

Vaikka loman jälkeen töihin palatessa ei arvatenkaan ollut ihan sellanen ”akut ladattu, täynnä energiaa” -olo, niin jotain on kuitenkin tapahtunu. Mä oon huomannu, et jollain tapaa sitä jaksaa nyt enemmän kiinnittää huomiota siihen miltä näyttää (lähipiiri, no niin, kompatkaas nyt tätä suurta muutosta?! ;D ) Mä en oo koskaan ollu mikään suuri tyylitaituri, joten oonki ruvennu ahmimaan muotiblogeja, ne on hauskoja! (Vaikka mä en pystykään tajuamaan sitä varpaat sisäänpäin seisoskelua.) Tän hetken suosikkini on Stella, joka on palauttanut uskoni siihen, että musta ja harmaa ON värejä. Kuitenkin suurin konkreettinen ero entiseen taitaa olla vaatteiden määrä, mitä oon viime aikoina ostanu. Ja tästä seurauksena mä en siis nyt tunne mun oikean jalan varpaita. Tosi tervettä kehitystä siis.

Niin. Ja mä tiedän kyllä, että toi otsikko pitäis olla varpaaton. Mut eiks toi ensilukemalta tuntunuki ihan sanalta?

Yksi ajatus juttuun “Varvaton

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen