Siis mitä helvettiä – eiks tänne oo taas kuukauteen tullu yhtään uutta postausta?? Damn.

No, kohta tulee. Asiaa on ainakin seuraavista: pölypussit, hihasilityslauta, liikennemerkit ja mökkeily. No vähä huijasin, ei mul mökkeilystä oikeesti mitään keuhkottavaa just nyt mielessä oo, mut enköhän mä jotain keksi.

Stay tuned.

7 ajatusta juttuun “Note to Self

 1. Mä eilen juuri mietin ihan samaa, et hiljasta taas täällä pitää! Hyvä että juttua luvassa. Mä tunnollisesti käyn aina katsomassa..

  Vastaa
 2. Täällä toinen uskollinen lukija, joka lähes päivittäin käy tsekkailemassa tilanteen. Jään mielenkiinnolla odottelemaan etenkin juttua hihasilityslaudasta. Ja jos sulla ei vielä oo mökkeilystä mitään keuhkottavaa, niin katsotaanpa tilannetta uudestaan tuossa 12 päivän kuluttua, kun juhannus on ohi. ;)

  Vastaa
 3. Jee, mahtia, kiitos ihanaiset naiset! <3

  Ja Maija: Kyllä, voin niin kuvitella miten mun huumori loppuu jossain kirkonrotan ja purkkiksen välimaastossa, kun mun piilopaikassa on nokkosia ja vettä tulee kaatamalla, pyyhkeet jäi ulos sateeseen eikä kukaan ostanu perunoita, pojat poltti lakanat kokossa ja mun jalassa on laiturista saatu tikku. ;) Mut hei, uusi positiivisen elämän mietelause: Vastoinkäymisessä piilee aina uuden blogikirjoituksen siemen! ...

  Vastaa
 4. Perhe Blomqvist ilmoittutuu kokonaisuudessaan Aasinsillan fanilistalle! Liika kunnioitus ja arvostus mentoriani kohtaan on saattanut vaikuttaa siihen, ettei kritiikkiä päivitysaktiivisuudesta ole täältä suunnasta kuulunut. Odotan innolla uutta materiaalia… Ja mikäli ideat loppuu, niin soitteles veljelle!

  Vastaa
 5. Odottaa edelleen.. Kohta on tietenkin ihan suhteellinen käsitys! Täytyy sun niiden kesäretkien välissä muistaa meitä uskollisia lukijoitas. Raportoit hieman meillekin jotain..!

  Vastaa
 6. Jeps, ihan teitä kärsimättömiä varten tilasin tohon eiliselle pilvisen ja sateisen sään, niin maltoin viimein vähän miettiä kirjotteluakin.

  Ja Hanna – katson parhaaks odotella vielä muutaman päivän mökkitilityksen kanssa, muuten keskiössä on ihanan veljeni ah niin raivostuttava leijuminen mökkiturnauksen voitosta, ja se ryökäle saa siitä vain lisää vettä myllyyn. ;)

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen