Se on kuulkaa hyvä tulla välillä kipeeks. Piipahdin maanantaina Tukholmassa työreissulla, ja nappasin mukaani jonkun sikainfluenssan. Nyt tehokas sairastaminen päällä, et ehtis vappukuosiin huomiseks. Toki rommitotilla ja jekulla saa hetkellisen juhlakunnon päälle, mut jälkimainingit on yleensä sitä karseemmat. Muistissa edelleen Millennium-uusvuos, josta ”ei-vaan-voinu-jäädä-pois”. Kolme päivää 39,5 asteen kuumeessa siihen perään oli ihan ok hinta silloin, mut ei nyt ehkä sentään Vapusta nollaysi.

Niin se mikä hyvä juttu tässä sohvalla kököttelyssä on, on tietysti tää et ehtii vihdoin päivittelee blogia. Onneks mulla on vielä ainaki yks lukija, joka vähä potkii persiille tässä asiassa. Thanks Katja.

Katjaa ainaki kiinnostaa ihan sikana selitykset, miks en oo kirjottanu. Kerron silti, koska tää on muutenki hyvä juttu. Mulla oli (ja voi stana jos oon nyt laskenu väärin) vihoviimeinen tentti yliopistolla eilen. Siihen valmistautuminen ja samaiseen kurssiin liittyvän harkkatyön tekeminen on vieny kaiken ajan siltä, jota edes teoriassa vois kutsua omaksi ajaksi. Elämä? Error 404: Page not found.

Mut siis se tentti: Ekaa kertaa ikinä mä osasin vastata joka ainoaan kysymykseen! Kaheksan vuotta opintoja ja viimein mä oon oppinu jotain ihan oikeesti niiden kahen opintoviikon edestä. Mahtia. Niin siis emmä nyt sano et vastaukset oikein olis ollu, mut ainakaan ei tullu perinteistä kylmää hikeä kyssäreitä lukiessa ja sitä ääliö-tunnetta ku tietää suoltavansa vaan jotain sontaa paperille, et jos jotain säälipinnoja sais. Meidän laitos kun ei juurikaan edes sellaisia harrasta. Et hyvä fiilis ois. Alkakaahan hakea jo mekkoja naiset ja silittää paitoja miehet, mun juhliin ei missä tahansa ryysyissä sit tulla. (Ja vinks: Pelkästään valkoviiniä sit niihin lahjapussukoihin, mä en voi juoda punkkua.)

Mut niin, noista ryhmätöistä. Vaikka mä olenkin hirmuisen sosiaalinen ja avoin ja blaablaa, niin mä lähtökohtaisesti vihaan ryhmätöitä. Joko muu ryhmä on ihan perseestä eikä tee mitään, tai sit mä ite olen ihan perseestä ja haluisin vaan tehä kaikki vähä sinnepäin, rimaa hipoen ykkösellä läpi. Mutta, mun luonteessa on sellaisia elämää vaikeuttavia piirteitä kuin solidaarisuus ja omatunto.

Jos joku toinen ryhmässä on ahkera, niin mun on tosi vaikee olla tekemättä vähän enemmän ku oikeesti haluaisin. Mä en halua olla se ääliö, joka laskee ryhmän keskiarvoa. Ryhmätöissä mä saatan olla tunnollinen ihan vaan velvollisuudesta muita kohtaan. Teenköhän mä sitä sit muutenki elämässäni, ihmissuhteissani?

En usko. Mulla on loppujen lopuks tosi vähän ystäviä, joihin pidän aktiivisesti yhteyttä. Toisiin useammin, toisiin harvemmin (mitäs asutte siellä pöndellä – mä en pidä puhelimessa puhumisesta, enkä nimenomaan suostu soittamaan jostain velvollisuudentunnosta). Heistä mä pidän kiinni, ja teen sen isoks osaks ihan itseni takia. Koska mun elämä on parempaa kun he ovat osa sitä. Mun ystäviin pätee todella se, että laatu korvaa määrän. <3

3 ajatusta juttuun “Tiimityöskentelyä

 1. Kiittää ja kumartaa heräämisestä. Jaa vai sä oot vaihteeks ollu jossain lenssussa. Kaunkos siitä edellisestä onkaan.?. öööh.. Ja tietenkin mua kiinnostaa sun selitykset, kootut sekitykset on yleensä hyvää viihdettä. Kerrohan sitten kun pitää sinne juhlamekko ostoksille lähteä! Sitä odotellessa. Niin ja sitä toista hanketta kanssa minne olet mun kanssa lupautunut!!

  Vastaa
 2. Olepa hyvä. Itseasiassa mä en oo hetkeen ollut kipeä, me vaan ei oo nähty pitkään aikaan. Mä vaan idiootti menin hihkumaan siitä ääneen, ja tän siitä sit saa. Kyl tää taitaa eka kerta tän vuoden puolella olla ku sairastan. Et olihan se jo taas aikaki.

  Kyl mä lähettelen kutsua kun aika on. Ja toinen projekti on myös korvan takana ja ankarassa mietinnässä koko ajan. Nyt olis taas rahaa, ja tuon kurssin päätyttyä aikaakin, että kipikipi vaan kaupunkiin sieltä! :D

  Vastaa
 3. Hyhhyyyh. Just muistin että ryhmätyöt on mustakin ihan kauheita. Ooonneksi niistä on nyt päästy. Tsemppiä muru!

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen