Mun kirjotukset on ollu vähä tämmösiä lehdistökatsauspainotteisia mut ei nyt voi mitään. Lehdet kirjottaa niin hassuja juttuja. Ja omat jutut on niin vähissä. (Ja huonoja.)

Nyt on palkattu oikee toimisto mainoskampanjaan. Oli pakko kokeilla ja selvitellä et mitvit, kun kerta Hesarista tämmönen pompsahti. Viis saatanallisista myrskyvoimista, jotka repii ristejä kirkoista. Kuitenki hei Pökäle. Tsihi.

Pökäle

Ps. Niin joo, että sitvit.

6 ajatusta juttuun “Pökäle

  1. Onneksi on Aasinsilta! :D
    Olisi nimittäin tämäkin mainosmiesten brainstormaus jäänyt näkemättä kun Adblock blokkaa mulla pois kaikki turhat mainokset. Tämmöiset pökälelaskurit pistää miettimään, että josko sittenkin jaksaisi katsella noita vilkkuvia reklaameja netissä… ;)

    Kai sä laskit sun viikottaisen pökäletuotannon?

    Vastaa
  2. Älä helvetissä Gee. Mä just tajusin et mun täytyy vaan ruveta paskomaan enempi niin laihdun muutaman kilon. (Siis tietysti sen tajuamisen ohella, et vois ehkä lahjottaa jonku euron..) Pituutes on sama, mut muut vertailuluvut oliki 13-24 — 58-50. Tää on ihan selvä juttu.

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen